Hasreterel Sibelikra balık etlımısın canım nıe kı benım boyum 1.65bellı etmıyom kılomu bn fazla doktorumda super vala morel verıyo hep
Sibelikra Hasreterel benim doktor kilo hakkında kendisiyle bile tartıştığınız biliyorum onun için gelen gebeler hep kızar
Sibelikra Hasreterel bende 160 boyundayım hamile kalmadan önde 76 kiloydum şimdi işte 82 kilo 21 haftalıgım
dorukhan_nehirada_moms Sibelikra 86 yla hamile kaldim suan 80 im mide bulantisi yuzunden 6 kilo verdim bn daha da cok vericem sanirim
Sibelikra dorukhan_nehirada_moms bende de mide bulantısı oluyor ama sadece sabahları hep mide suyu atıyorum
Sewo Sibelikra canim ne diyor doktor. Sonucta hamilesin git spor yap diyet yap diyemez moralini de bozmasi dogru degil.
Sibelikra Sewo yürüyüş yapıyorum kaç gündür yemek fazla yemiyorum uyumadan önce bi kase yoğurt pilav makarna zaten yemiyorum sabah yumurta yiyemiyorum yağ kokusu olduğunda ne eve gelebiliyorum nede o yemek ten yiyemiyorum
Sewo Sibelikra seker mi var acaba o zamam kilo niye aliyorsun ki.peki doktor ne diyo nasil kiziyor onu merak ettim
Sibelikra Sewo almayın kilo diyor şekerine kullanamıyorum ki benim canım bile istese tatlı almam haftaya gidecem şeker yüklemesi için nasıl yapılıyor bilmiyorum
minik-mucizem Sibelikra tatlım ekmekten tuzdan uzak dur karbonhıdrattan uzak dur cok alyorsan bıde bol bol su iç 😊 ALLAHın ıznyle sag salım alırız inşallah kucağımza 😍
Sibelikra SengulEkremzl ekleme zaten yemiyorum tuz o kadar değil genelde meyve tüketiyorum çoğunlukla bu aralar havalar soğuk ama yine de yürüyüş yapıyorum... Allah kimseye evlat acısı vermesin herşeyin bebeğini sağlıkla kulaklarına almayı nasıl etsin inş herkesin ve bizm
Sevdaninmucizesi Sibelikra bende günde 1 yana sade soda içiyorum mide yanması ve bebek için faydası varmiş