Sibelikra Merhaba anne adayları Kilo sorunu olanlar var mı hamilelikte en ideal kilo ne kadar ben her gittiğimde doktorla nerdeyse tartışıyoruz kilo için
Sewo Sibelikra canım ekmegi pirinci makarnayi aburcubur u kesip yemegi kuruyemis i istedigin kadar yiyebilirsin kilo bu sekilde alınmıyor tabi bol su ve maden suyuda iyi geliyor
dorukhan_nehirada_moms Sibelikra 86 yla hamile kaldim suan 80 im mide bulantisi yuzunden 6 kilo verdim bn daha da cok vericem sanirim
Hasreterel Sibelikra bende 77kıloyla hamıle kaldım suan 80kıloyum ıkıncı hamılelıyım doktor normal dogum ıcın 12kıloya kadar alabılırsın dedı normal bence kılolarımız suan 25+6haftalık hamıleyım
eymeninannesii Sewo benimde iştahım yok ama yemek zorundayım insulin vuruluyorum kuzum normalde çok kilo alan biriyim hamilelikte yavaş gidiyorum bakalım
Sewo Sibelikra olur mu canim doktorum sürekli ic diyor beypazarı sade maden suyu.kesinlikle ic ici mineral dolu kramplara da iyi bebegin kemik gelisimi icinde iyi
Sevdaninmucizesi Sibelikra bende günde 1 yana sade soda içiyorum mide yanması ve bebek için faydası varmiş
eymeninannesii Sewo ikili tarama testinde almadım ama şuan o zmaanda 82 dim şimdide yarın gidicem bakalım uyuyamiyorum da🤣
Sibelikra Sewo bide benim daha şeker yüklemesi var onu doktor sıra al dedi devletten sonra ne yapacam bilmiyorum ilk hamileliğim
Hasreterel Sibelikra balık etlımısın canım nıe kı benım boyum 1.65bellı etmıyom kılomu bn fazla doktorumda super vala morel verıyo hep
Sewo Sibelikra canim ne diyor doktor. Sonucta hamilesin git spor yap diyet yap diyemez moralini de bozmasi dogru degil.