Ceku00 Muhammedfurkan ben öğrendim 15 haftalığız ultrasona göre 16. Hafta. Burada birisi keseye göre kız demişti ama oğlum olacak 🥰
Muhammedfurkan Ceku00 banada burda tahmin yaptılar sizce doğru çıkar mı yani doktor küçük dedi ama onlar kafa yapısı ve duruşundan anlıyoruz dediler doktor da belli değil dedi
Fatoscecen badeninannesiii benimde 18 aylık oğlum var 14+1 olduk ikinci bebisimle🥰 cinsiyeti öğrendiniz mi
badeninannesiii Fatoscecen 11 haftalıkken kıza benziyor dedi 4 martta gidicem 🥰 Neler hissediyorsunuz doğum sonraki süreç için :)
Ceku00 Muhammedfurkan yani doğru çıkar mı bilemiyorum benimki doğru çıkmadığı için inandırıcı gelmiyor artık 😄
Deraz Bizde bugün tam 15 haftalık olduk insan hareketlerini hissetmeyince bilemiyor acaba nasıl diye hastane ye de yeni gittik ama her an merak içindeyiz işte
Fatoscecen badeninannesiii biz dha ogrenemedik 5 martta randevumuz var bakalım çok heyecanlıyım🥰 doğum sonrası süreç için zorlanacağımi düşünüyorum ya eşim nöbet usulü çalışıyor ben canavar oğlumla baş edemeyeceğimi düşünüyorum 😁