Busebozkurt0310 Kizlar 32 haftama girdim doğum Nisan başı diye düşünüyorum benimle ayni olan doktoru tarih veren vae mı sezeryan oldim yinr sezeryan olurim heralde
Ayseanneeee Busebozkurt0310 bende 32+4 oldum şimdi.Doktor 7,8,9 Nisan gibi sezeryana alirim dedi .ilki de sezeryandi.
Busebozkurt0310 Ayseanneeee yaa benimde o zamanlar olur o zaman ilk sezeryan ikincide normal yapilir mi
Gayee16 32+5 cumartesi kontrolüm var günü öğrenirim diye düşünüyorum ama normal doğum istiyorum yani galiba istiyorum 🥴
Busebozkurt0310 Gayee16 bir avazda inşallah sağlıkla gelsin minik 🥰 Cok hareketli toplaniyor sizinde öyle mi
Gayee16 Busebozkurt0310 amin inşallah hepimiz için en güzeli olsun 🙏🏻 ayy evet evet bazen böyle ayağını elini bile hissediyorum 🥰 fazla yürüdüğümde toplanma çok oluyo korkuyorum 🥲
Busebozkurt0310 Melsaboz Gayee16 yaa benimde yorulunca oluyor doktorum demisti 🥰 bende resmen ayagiyla kendini yukarı doğru gerdigini hissediyorum 🐣
Serenmaras Bende 32+3 haftaya kontrolüm var ilk doğum da sezeryandı bakalım hangi güne tarih verecek heyecanla beklemedeyim
Rumeysaaa67 Busebozkurt0310 benimde 32+1 doktor geçen gittiğimde 36 da karar veririz bayrama kalmaz dedi İlk gebeliğim spinal sezaryen olmuştu
Aybike042024 Busebozkurt0310 bizde 31+6 olduk, ilki sezeryandı, o yüzden bu doğumumda sezeryan olacak inşallah. Tarih belli değil, ama sanırım bayram haftası 🥰