Meneksem şahsen şeker yüklemesi de yaptırmayı düşünmüyorum . Hamilelikten önce sürekli bir yeri ağrıyınca ilaç içen biriydim hamile kalınca inanın fikirlerim o kadar değişti ki artık aşılara bile olumlu gözle bakmıyorum etraf sma hastası havale geçiren bebeklerle dolu bunlar beyinde ağır metallere neden oluyor . Mesela hamilelikte ve doğumdan sonra bebeğe de d vitamini yazıyorlar kullanmıyorum çocuğumda da kullanmayı düşünmüyorum anne sütün de olmayan tek vitamin d rabbim böyle yarattıysa inanın vardır bir bildiği yukarı komşum mesela gem hamileliğinde hem doğumdan sonra çocuğa d vitamini kullanmış bebekken çocukta böbreklerde taş oluşmuş d vitamini fazlalığından . Şeker yüklemesi iyi işte şu kadar baklavaya denk diyorlar ama bu ilaç yani eczaneden sonuçta gidip alıyoruz ve etrafımda pek çok kişi ondan sonra şeker hastası oldu madem baklavaya denk baklava yiyin diyen yok hamileliğimden bu yana iki defa kan vs kontrolü yapıldı ikisinde de evden atıştıra gitmiştim açılık şekeri diye beni yokken ölçtüler ikidir şekerim şükür 80-82 çıkıyor ben yaptırmayacağım o yüzden karar sizin yaparmadan araştırın . Yakın zaman da kalp krizleri beyne pıhtılar arttı ölümler çoğaldı aşılar yüzünden kimse de çıkıp demedi . Ben aşılara da güvenmiyorum karar sizin .