Cimen_dzn Sevgili anneler .ilk dogumumu özelde yaptım.ikizlere sezeryan oldum.simdi gene hamileyim devlet Hastanesi’ne gidiyorum,malum özel hastane almış başını gidiyor.devlet Hastanesi’nde sezeryan olup bir sorun yaşadınız mı,yasamadiniz mı merak ediyorum…
asel-yasarrr Cimen_dzn bende ilki özelde yapmıştım çok memnun kalmıştım ikinciyi devlet düşünüyordum ama uygun bi özel bulursam her an fikrim değişebilir bende burada bekleyeyim
Reina Cimen_dzn ben sanırım devlette staj yapıp çok şeye şahit olduğum için asla gidemedim devlete. Allah gidenin yardımcısı olsun
Fhnxxhnxdhnbg- Cimen_dzn Bende İlk doğumu özelde yaptm Sezaryen oldu suyun azaldı diye doktor erken Aldı bebeği solum sıkıntısı çekti sonra kontrele giddiğmde doktorum izne çıkmştı yani bilerekten bebeği erken aldı şuanda devlete gidiyorm ikinciye hamileyim yani birazda şans meselesi olacağı varsa oluyor Allah yardmcz olsun
Cimen_dzn asel-yasarrr neden bilmiyorum ama bı korku var içimde devlete karşı saçma gelebilir ama ne bilim .bir sürü insan doğum yapıyor devlette bir şey olmuyor herhangi bir olumsuzluk duymadım,sadece bir odada iki hastanın kalması dışında bi bilgim yok.
asel-yasarrr Cimen_dzn benim de garip bir korku var içimde aynı seninki gibi tekrar özelde olsun istiyorum insan özelde olunca emin ellerde gibi hissediyor bence devlet işi şans işi ben memnun kalan da duydum memnun kalmayanları daha çok duydum şans meselesi birazda
hanifeq Öncelikle herkesin tabiki deneyimi farklıdır benim kötüydü o yüzden şuan özele gidiyorum testler için vs devlete gidiyorum ne kilo söylüyor ne kalp atışı dinletiyor ne eş içeri alıyor nede ultrason kağıdı veriyor o yüzden sadece gerekli tahlilleri yapıyorum devlette bazıları oda şeker yüklemesini özelde yapicam mesela aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Cimen_dzn hanifeq evet ultrason kağıdı falan vermediler .bir şeyde söylemedi şu tarihte gel falan anlamadım 😑
Rmz21 Reina doğum hikayelerine mi şahit oldunuz acaba . Bende 36. Haftalık oldum özele gidiyorum ama bir yanımda korkuyor özelden acaba devlette mi doğum yapsam diye bir türlü karar veremedim😔
hanifeq Cimen_dzn ya işte nizami birşey yok o yüzden tehlikeye atamam zaten bi bebek kaybim var para falan umrumda değil zaten gebe kalmadan önce çalışıp biriktirdim onun için maddi durumu olmayanlar devlette aylık kontrollerine gitsinler ozelede iki ayda bir gitsinler bir yandan para biriktirsinler gerekirse borç alsınlar ama iyi bı doktora gitsinler sonra insan pişman oluyor
Melek2023 Cimen_dzn insallah olur, bende sartlari zorladim bisekilde,yine ozelde dogum yapcam insallah
Reina Cimen_dzn eşiniz size konforlu bir doğum borçlu. Bu kadarını da kendinize hak görün. İnsan hayatında kaç kere doğuruyor ki
Cimen_dzn Reina tabikide öyle ama elde olmayınca.ikizlerim de var 3 yasindalar borçlar var vs.keske olsa da gitsem 😑
Reina Rmz21 yani devlette Allaha emanetsiniz öyle diyeym. O gün doktorun ya da ebenn modu iyi değilse geçmiş olsun:) nasılsa devletteyim rahatlığı olduğundan, kimse umurlarında olmuyor. Kesiyi çoğu zaman stajyerlere yaptırıyorlar, öğrensin diye sezeryan dikişini stajyere yaptıran bile gördüm. Ben gidemezdim. Gidenn Allah yardımcısı olsun
Sibel3437 Arkadaşım 5 gün önce devlette sezaryen olması gerekirken normale zorlayıp vakit geçirmişler gebelik zehirlenmesi olduğu halde, sonrasında bebek sezaryen dogu oldu 3 gün kaldı çıkacağı gün sarılık var denerek bebek özele küveze gönderildi 2 gün kaldı cocuk cikti yani demem şu ki ozel herzaman iyidir devlet e güven olmaz
3_oglan_annesi Reina stajyerlrin eline kalırsak ne olack peki yazık günah deglmi yanlış hata ölüme bile götürür korktum vala 🙈
Sibel3437 Reina evett stajyerler unuttum onu dogum sırasında belden uyuştutrma yapmışlar fakat herseyi duymuş ,, stajyer kesmiş vs söyle yap böyle yap felan hissetmişte sonra kusma yaşamış ve komple unutmuşlar yaaa bu Çamsakura hastanesinde olan bir olay bence skandal.
Reina 3_oglan_annesi stajyerin eline kalınca işte 20-30 dikişle ya da yamuk dikişlerle evinize dönüyorsunuz ne yazık ki, doktor da bunu bildiği için yarana iyi bakmamışsın diyip krem verip yolluyor.
3_oglan_annesi Reina rabbim özelinde dewletinde ii insanlar çıkarsın karşına para çok onemsz ama cokda yüklü istiyor napacaz bilmiyorum 🙄