Seymapolat Kızlaaaar acil isim arıyorum böyle güzel duyulmamış benim aklımda miran ahlas var ama bilmiyorum ahlas isminin yanına başka isim var mı bildiğiniz fikir aliyim
Lalemmm12 Seymapolat biz Muhammed huzeyfe koyucaz huzeyfe de peygamber soyundan gelen bir isim ve duyulmamış bir isim bence naif ahlas falan ne bilim yine de sizin kararınız 😊
Alpsmommm Seymapolat ömer Ahlas da güzel bence benim bir oğlum var Alparslan eğer buda erkekse Göktürk koyucaz 💖
Sdylk Lalemmm12 iki isimde tek başına çok agırken birlikte çok ağır olmuş tabi sizin kararınız ama bence oğlunuzun ilerki yaşantısınıda düşünün
Reina Lalemmm12 anlamını bilemiyorum, bence muhammetle söylenince ağır oluyor. Siz bilirsiniz tabi ama, ikisinn de agır isim olması çocuk için iyi olmuyormuş.
Lalemmm12 Reina iki isimle cagırmicaz eşim Muhammed diyordu ben huzeyfe kimlikte huzeyfe yazılacak ikinci isim diye
Tubiku Duyulmamis isim koyma cabasini anlamiyorum. Onemli olan sizin seveceginiz bir isim olmasi, ileride ismini soylediginde 50 kere ne ne derler bence anlamak icin.
dilara10 @Lalemmm12 lütfen beni yanlış anlamayın. Muhammed çok güzel bir ad fakat Huzeyfe neden Öz türkçe o kadar güzel ad var ki. Lütfen ortadoğulu değil iseniz Türkçe adlar verin çocuğunuza
Lalemmm12 dilara10 huzeyfe peygamber isimlerinden ve biz Türk isimlerine karşı değiliz sadece islama uygun 🥹 öteki dünyayı da düşünmek lazım size itici gelebilir ama isim bile anne babadan soruluyor
Aybarssena Biz Aybars katacağız hem türk ismi olsun, hemde ay gibi temiz pars gibi güçlü kuvvetli olsun diye 🫠💙
Beybun_29 Aybarssena türk olmama rağmen Kaan Alp koycam .d bı oğlum daha olsa Alperen koyardım ama kızım olursa ilerde net Kürtçe isim ararım 😃
Deletedmom_110 Alpsmommm isim uyumları harika 🫠cinsiyeti belli olsun erkekse bizde Alparslan istiyoruz ❤️
Beybun_29 Aybarssena kız pardon ben aslen Kürtum eşim türk ama tam türk ismi oğluma kızım olursa ilerde Kürt isim koymak istiyorum