Gizemzumra Kızlar selamm 26 haftalık oldum haftaya nasipse 27 olucaz😍 14 kilo almışım çok mu yada az mı bilemedimm siz kaç kilo aldınız bu zaman içerisinde?
Zeyyno_ Gizemzumra Ben hamilelik süreci toplamında 12kilo aldım şimdi 13haftaligiz henüz kilo almadım
Daisyy000 Gizemzumra 25 haftalikken 14kg almıştım.En son tartıda +25kg görünce sonrasında tartılmadım… 😁 5.ayda eski halime döndüm ama ben doğumdan sonra emzirerek kendi kendine verebilenlerden olamadım.. Sütüm çoğalsın diye yemekten kısmadım.. Spor yaptım sporla verdim
Gizemzumra izobellaaa-_- çokk zayıfım 43 kiloyla hamile kalmıştım zaten bugün tartıldım 57.5 kiloyum 😄
selim10 Gizemzumra genelde çok zayıf olanlar hamilelikte daha fazla kilo alıyor bence, öyle gözlemledim. Bende yaklaşık 13-14 kilo aldım. 29+5 haftalığız.47 ile başlamıştım
izobellaaa-_- Gizemzumra o zaman hiç sıkıntı değil zayıfsan al gitsin bende doğurunca hemen eksiye düşüyorum 😞😀 etli butlu seviyorum kendimi ya🤣
Zseda Gizemzumra baya zayifmissiniz😀 siz yine de dengeli ve düzenli beslenmeye çalışın. Bu kadar sürede 14 kilo fazla olmuş. Sağlıkli besleniiiin 😀
Gizemzumra Daisyy000 açıkcası hiç kiloyu dert etmiyorum zaten zayıf bir insanım ve birazcıkta kilolu olmak istiyordum hep böyle güzel bişey de vesile oldu tabikii umarım bu kilom dogumdan sonra gitmez😄😍
Gizemzumra selim10 evet bende cevremden cok gördüm zayıf insanlar daha çok alıyor ama dogumdan sonra hemen eski kilosuna geri dönüyorlar buda ayrı bir muamma😄
Tibmer Gizemzumra al benden de o kadar 24 haftalığım 62 ile hamile kalmıştım şu anda 75 im inşallah daha çok almayız
hayalim35 Gizemzumra ben o haftalarda 7 kilo aldım sağlıkocağındaki ebe beni topa tuttu çok fazla dikkat et die bebeğim iyiyse takmıyorum
Gizemzumra hayalim35 benimde haftaya aşım var ebeme sorucam tabiki ama yine de bebegimin saglıgı daha onemli o iyiyse kilolu olmam umrumda bile degil🥲