tugbadurmaz34 Yaseyase magnezyum aslında ağrı kramp vs olduğunda veriyor ama demir ilacı en önemlisi daha sonrasında omega içinde balık yağı dahil birçok vitamin var doğuma kadar kullanılıyor
Beybitooo Yaseyase gerçekten sürekli bayılacak gibiyim bende hep uyumak istiyorum ne zaman geçecek acaba
Yaseyase Beybitooo sanki hiç geçmicek gibi geliyor bana 🙄 bide 2. Trimester hamileliğin balayı derlerdi
tugbadurmaz34 metemom_ omegayı akşam yatmadan önce içiyorum çok rahatım asla rahatsız etmiyor bulantı kusma vs hiç olmadı
metemom_ tugbadurmaz34 teşekkür ederim 😊 benim dün sabah aşırı midemi bulandırdi bende gece deniyim birde
Derinmom Yaseyase 11 haftada dahiliye doktoru başlattı d vitaminim 4 çıktı çok düşükmüş. haftada 2 gün 1 er kapsül kullanıyorum.
Beybitooo Yaseyase normalde öyleydi valla kızımda prenses gibiydim demekki çocuktan çocuğa değişiyor 🫠
Aselim11 Yaseyase ben multivitamin ve d vitamini ve tiroid ilacı kullanıyorum. Multivitamin ı gebeliğin başından beri d vitaminide 12. Haftadan itibaren kullanmaya başladım