MinibonunAnnesi Kızlar iyi akşamlar herkese galiba sorunlu bı hamilelik geçiriyorum herşey bitti bu ağzım çok iğrenç hiç bı yedigimden Tad alamıyorum demir gibi böyle iğrenç bı Tad var ağzımda bunu yaşayan var mı acaba 🙄
Bayoloji MinibonunAnnesi cnm kacinci haftadasin bilmyrm ama ben ilk 3 ay yasadim yedigim hicbirseyin tadini alamiyrm aci pis bir tad vardi agzimda inan 3 ay sonra birden kendiligindn gecti
Cerentok MinibonunAnnesi arada bendede ayni problem oluyodu canim gün icinde az su ictigimde oldugunu farkettim yeterince su icmeni tavsiye ederim belki seninde bu yuzdendir
Sonay MinibonunAnnesi ben 19 haftama kadar o TADI çekti. Şuan 24+4 günlük hala daha bazen çok nadirde olda oluyo ilaçlardan da olabilir kaç haftalıksınız 😏
MinibonunAnnesi Bayoloji 6+5 haftalık hamileyim ve çok sıkıldım şimdiden zaten herşey tiksinc geliyo bide bu çıktı çok erken değil mi ya 😫😫
Melody Evet beenn yemeklerin tadını alıyorum ama 5 10 dk sonra sanki hiç yemek yememişim gibi ağzımın içi çamur gibi tat tuz yok bi kötü oluyor 😝 hiç sevmiyorum böle olunca
Turkan285 Şekerli su yada limonu tuzla ye tatlım iştah açısından ve tad yerine gelmesine yardımcı oluyor
Brktugce Ikı gunden beri ben yaşıyorım bu acı tadı hanımlar iğrenc ya yediğimden birşey anlamıyorum cok zor biran once gecsin butun hamişlerimizin
NaimeYilmaz MinibonunAnnesi acaba damagında hıssetmedıgn bı yara olablrmı ? Ben 3 gün öle oldum snra 4.gun yara kendını bellı ettı 10gune gecmıstı.
ErsiNuray MinibonunAnnesi ayni bndede var ya sanki zehir var bigazmda demir yiyorm sanki yutkunurken yemeklerden sonra flan cok kotu bi tat oluyor. Hoc bir seyin tadini almyorm 9+6 ym suan
humaninannesi61 Ayıma kadar yaşadım. Ve artık diyodum ki galiba ağzımın tadı hep böyle kalacak. Ama şükür geçti😌