Zeyd_Mom_22 yelizerduran ay ay hallere bakk🥹😄 inshaAllah görürsünüz benimki gösteriyordu hep ama 36 haftalıktı sanırım kontrole gitmiştim başı aşağıdaydı yüzü çookk büyük görünüyordu ve net değildi hem su falan derken tombul düşmüştü😁
Zuhalsebu Zeyd_Mom_22 biz tam 20de gördük bidaha da doğana kadar göstermedi ama bişey anlaşılmıyor o görüntüden benzerlik filan
Zuhalsebu Zeyd_Mom_22 yok kaşı gözü her şeyi belli de doğduğuyla alakası pek olmuyor benzemiyor o haftada görünenle doğan demek istedim
Anneelikk Zeyd_Mom_22 ben 13+1 de cinsiyet öğrenirken ongun yuzunu de gösterdi doktor netti hiç saklamıyor du bebek .hata elini kafasına koymuştu🤣🤣
Zeyd_Mom_22 Anneelikk yok o zaten gözüküyor ama biraz bebek kendine geliyor ya o zaman diyorum. kemikleri gözüküyor daha biraz etli gözüksün duyorum😄🤭
Nihal1907 Zeyd_Mom_22 Benım oglum gbı ınatlasmassa eğer gorebılırsınz bacaklarıyla ellerıyle kapatmıştı gostermedı çok az beş saniye bısey gosterdı😂 hatta altıncı ayda gıttım yine gostermedı yedıncı ayım bıttı şükür gecen zorla gösterdi gördük yarım saat uğraşlar sonucu 🥰
Sadeceanne2 Zeyd_Mom_22 😄😄😃bizim cadı 21/3te detaylıda kapattı iki eliyle yüzünü göstermedi yine gidicem 2 hafta sonra 😀
Zeyd_Mom_22 Sadeceanne2 cidden çok güzel motive oldum😂😄🥺 inshaAllah ikimzde görürüz sağlıklı olsunlarda🥹
Nihal1907 Zeyd_Mom_22 Bizde ne heveslerle gıdıyoruz ilçeden ile gıdıyoruz odasını yapıyoruz fotoğrafı olsun bıtane odasına koyalım ıstyoruz ama yok😂😂 bızle ınatlasıyor ama geçen ucuncu gıtmede azda olsa ağzı burnu cenesını gördük yan yattım biraz hareket ettırdı cıhazı doktor o şekilde
Sadeceanne2 Zeyd_Mom_22 inşallah canım inşallah oğlumda ilk sefer de gösterdi çok net aynısı oldu oğlum şimdi kızı dah görsem. Ne güzel olacak ama nazlı hanım efendi biraz ne yaptık ne ettik açmadı yüzünü küsmüş gibi iki eliyle kapatmış tı yüzünü 😄😄😄
Zeyd_Mom_22 Nihal1907 yaa😄🥺inshaAllah gösterir🫶🏻 bilmiyorlar artık anneleri onları görmek için gün sayıyor. onların yaptıklarına bakk🥹