Zeyd_Mom_22 Canimbenim_06 ahahah😅♥️ inanır mısın doktorum demişti ki o kadar aşkla bakmışsın ki bebeğin ona benziyor😄😄şimdide kendime aşkla bakayım😂
yelizerduran Zeyd_Mom_22 36+6 dayım hala tam göremedim bizim inatçı göstermiyor 🙈 doğunca görücez artık 😄
Zeyd_Mom_22 yelizerduran oha kadar mı yav neden geç😳😅ben görmüştüm o zamana kadar 24 haftasında daha belirliydi nasıl gösterdi aynı suratt😂😂♥️
yelizerduran Zeyd_Mom_22 bizim küçük bey biraz inatçı çıktı detaylıda bile 1 buçuk saat uğraştı doktorumuz yine de göstermedi arkasını döndü 🙈 normal kontrollerde bir iki sefer çok az yandan gösterdi 😄 çok özeniyorum milletin bebeği ne güzel pozlar veriyo 😄
yeschef-13 Zeyd_Mom_22 19+2 de yüzü çok net seçiliyordu ultrason resminde yağ dokusu az oldugu için hamur gibi görünüyordu tabi 22+2 de detaylıda çook netti
Zeyd_Mom_22 yelizerduran ay ay hallere bakk🥹😄 inshaAllah görürsünüz benimki gösteriyordu hep ama 36 haftalıktı sanırım kontrole gitmiştim başı aşağıdaydı yüzü çookk büyük görünüyordu ve net değildi hem su falan derken tombul düşmüştü😁