Deletedmom_112 Safie2020 evet en çok korkmaz tostkolik beğenilmiş ve memnun kalınmış fiyatlar arasında baya fark olsa da genel olarak herkes uuzn ömürlü kullanmış zaten her sene bi tost makinesi aldım aynıyı buldu 😀
Safie2020 Deletedmom_112 bnde siz deyince araştırdım dediklerinize baktım da benimde tostlolik hoşuma gitti 2500 3 bin civariymis fiyatı kirmizii daha uygun hatta .
Deletedmom_112 Safie2020 evet tostkolik benimde daha hoşuma gitti kırmızısı A101 e 2500tl gelecek ama benim mutfağım siyah beyaz kararsız kaldım o yüzden rengine
Deletedmom_112 Safie2020 haftaya galiba canım kırmızı almayacam ama ben ya beklerim biraz bi bakalım kaça kadar düşüyor grisi
Rabiul Deletedmom_112 Beko TM 5206 G Tost Makinesi kullanıyorum 2.5 senedir çok memnunum , floral modelini de çok beğeniyorum onuda öneririm
Deletedmom_112 Safie2020 evet iyice zamlandı 😂😂 avm lerde baktım 4 bin 😂😂 ısrarla hala bi umut düşerse diye bekledim ama yok 😂😂
MinikkCivcivim Deletedmom_112 bende alicaktim arastiriyordum bikac yerdeki saticilar karacayi tavsiye etmediler set olarak alicaktim ben bozulma birsey oldugunda sknti fln oluyormus cabuk bozulma oluyormus demislerdi