Nray Şuan kahve renği geliyor azaldı kızlar çok korktum dün hastanede yattım😞 benim durumda olan varmı olupta geçen var mı? bebeğim 6 haftalık
Pnrmhmmd Nray benimde oldu 12 haftalıkken canım hala 14+1 oldum hala kahverengi leke devam ediyor sen kaç haftalıksın
Minikpanda Nray keske kac haftalik oldugunuda yazsaydin canim :-( yaziyi duzeltme inkanin varsa haftani yaz arkadaslar daha iyi yardimci olurlar
Busrakrkmz28 Nray bende direkt kanama oldu şiddetli 2 gün hastanede tedavi gördüm şuan da progestan kullanıyorum. Kanama durdu ama kese içinde pıhtı var inşallah herkesin geçer kötü olan şeyleri
MelekAnnesi52 Nray genel sıkıntımız bu herhalde çoğumuzun 😑 bulantı vs hiç bişey yaşamıyor çok şükür ama iki kez kanama oldu 😑 iğne ve ilaç kullanıyorum
Seymaozkn Benim üç kere kanamam oldu ilki 10 haftalık ken şimdi 16 haftalık olduk çok şükür bebeğin plasenta si asagidaymis o yüzden kanama oluyor mus ilk ikisi adet kanaması gibiydi ama üçüncüsü çok aşırı kanamam oldu ve sancim da çok tü iki kere büyük et parçası düşürdüm çok korktum gitti bu sefer bebeğim diye çok ağladım ama çok şükür bebeğim iyi dusenler kan pihtisiymis sürekli iğneler kullanıyorum bir gün durunca bir gün Progestan kullanıyorum inşallah geçer bu günlerimiz de bebeğimizi sağlık la kucagimiza alırız 🙏
Busrakrkmz28 Seymaozkn kanama lekelenmeye mi dönüp tekrar kanama oluyo yoksa tamamen durup sonra mı kanama oluyo bende de var aynı durum ama kanama durdu korkuyorum tekrarlar mı diye
Pnrmhmmd MelekAnnesi52 kaç haftalık sın canım benimde öyle mide bulantısı yok ama kanama oldu sonrası kahverengi lekeler
Seymaozkn Busrakrkmz28 iğneden sonra önce kahverengi oluyor rengi sonra duruyor ikinci 2 hafta sonra oldu üçüncü su 3 hafta sonra oldu şu an 1 hafta oldu kanama yine durdu
Seymaozkn Busrakrkmz28 teşekkür ederim sizede geçmiş olsun evet kullanıyorum bir gün durunca bir gün de igne kullanıyorum