Elfsnk Aysemm44 kahve kolik olan ben çekirdek kahvenin paketini gördüğüm an bulantı oluyor kokusunu aldığımda zaten maff oluyor midem
biranne_ikibebek Aysemm44 Oğlum omleti çok seviyor bense ona hamileyken omletin her türlüsünü yediğim için tiksinmiştim daha sonra da hiç yemedim şimdi ikinci hamileliğimde de onu yaparken kokusu aşırı rahatsız ediyor ama katlanıyorum mecbur çünkü çocuk seviyor istiyor yani yapıyorum mecbur😀
Anneeadayi3 Gzm98 aynen bende özlüyorum biraz ev yemeklerini ama o görüntüyü görmeye tahammül edemem çiğ soğan kokusu çiğ et falan aman aman kalsın
Meral_Guler2 Aden35_yn arıtma su hazır su ikisini de denedim normalde içtiğimden fazlasını içemiyorum limon sıkmamı söylemişlerdi ama faydası olmadı isterseniz deneyin
hulya_6363 Aysemm44 kuzu eti haslamistim onun kokusundan midem ağzına gelmisti yiyememistm .baya süre eti yiyemez olmuştum eşim salataya koy karıştır ye dedi öyle denedim yiyebilirim ekşili salata olunca etin kokusunu bastrmisti.halada etin kokusu gelince tiksinti duyuyorum
mom-2024 Aysemm44 etli nohut 🙈 çok severdim bir hevesle yaptım sonra kokusu geldi tencereye bile dokunamadım 😅
Aysemm44 Rabia__q O bende 8 senedir var zaten sıkıntı yok 😂yemekten önce tiksindigim tek şey kaynanamdı 😂
muallimannem Aysemm44 içli köfte resimlerini bile görsem midem bulanıyor çünkü onu yedikten sonra baya kötü olmustum o canlanıyor aklımda
Mutlumomm Ay ben ilk gebeliğimde et tavuk soğan sarımsak salçalı yemekler çok tiksinmiştim bu hamileliğimde çok şükür hiç bir şeyden tiksinmedim hatta maşallah hiç hamile değil gibiyim 4 aylığım 😊🤭
Ebrarbusramelekler Mutlumomm bende 4 aylık hamileyim dogum zamaninzi soyledimi ağustosun 15 dedi gün verdi tahminen sezeryan olduğum için.
Ebrarbusramelekler Bircanbingol bende 4 aylık hamileyim. Bende siz gibiydim. Yine bazen midem bulansada maske takıyorum kokuyo hersey yeni yeni alıştı. Psikolojik işte
Mutlumomm Ebrarbusramelekler bende sezeryan oluyorum ama sezeryana erken alınmıyor mu sizinki neden geç 15 ağustos