ecmelmirzaogluu Gebelikten önce Giresunlu çılgın bir hamsiydim hahahah şimdi kesinlikle balık yiyemiyorum, bunun yanında ne tavuk ne de kırmızı et de tüketemiyorum aylardır :(
Aden35_yn Meral_Guler2 evet ya niye böyleyiz suyun tadı o kadar farklı geliyor ki içemiyorum hazır su içiyoruz suyu değiştirsek diye düşünüyoruz
Meral_Guler2 Aden35_yn arıtma su hazır su ikisini de denedim normalde içtiğimden fazlasını içemiyorum limon sıkmamı söylemişlerdi ama faydası olmadı isterseniz deneyin
Beybun_29 Elif8- kokusu iğrençti şimdide normal halini sevmem tavuk dürüm olursa bayılarak yiyorum onun dışında sevmiom mantarı hala sevmiom
Elif8- Beybun_29 Ben yeni kaldığımda sote yapıp yemiştim haberim yoktu o gün bu gündür ağzıma sürmüyorum midem bulanıyor hala
Beybun_29 Elif8- valla benim geçti yavaş yavaş geçti ama öyle pekte sevmiom yapıom yemiom ama koku hassasiyeti üçüncü ayda bitti şükür.
Gizem-kara2334 Tavuk görünce midem bulanıyor kokusundan falanda koku hassasiyeti oluştu o yüzden kendimi sağlıklı hissediyorum
34busra Aysemm44 ev yemeklerini görmek istemiyorum eşime ve cocklra yapıyorum ama yemiyorum nefes kokusu bide midem bulanıyor hala devam 18+3 olduk🙏
Anneeadayi3 Gzm98 aynen bende özlüyorum biraz ev yemeklerini ama o görüntüyü görmeye tahammül edemem çiğ soğan kokusu çiğ et falan aman aman kalsın
Gzm98 Gulsh61 ayyy ikincisinden bende çok tiksindim adını bile söylemeye duymaya tahammülüm yok ya aklıma geldikçe midem kalkıyor 🥹