fundatlas Aysemm44 hamileliğimin başında dondurmadan bi tiksindim 7 aydır ağzıma sürmüyorum başlarda görünce bile kötü olurdum bide 🥲
Aysemm44 fundatlas Daha demin tabağa dondurma koydum halım kalın normalde nasıl düştü tabak paramparça oldu yemek nasip olmadı 😂
Aysemm44 Ruya17 Sen dün yazdın okudum akşam akşam canım pırasa çekti normalde sevmem aklıma geldi bol limonlu 😂
Reina Aysemm44 ben kırmızı etten iğrendim. Bir de yoğurt kokusu mahvediyor beni. Hayatımda hiç bu kadar net yoğurt kokusu almamıştım. İşkence gibi resmen
Aysemm44 Reina Ben zaten normalde kırmızı etin tadını hiç bilmem hiç yemedim çünkü 😂yoğurta bu aralar yemiyorum
mombarbie_ Aysemm44 ayyy başlarda et ve et kokusundan o kadar tiksindim ki anlatamam gerçekten çok zorlaniyordum 😵💫
Aymiram_17 Balık haftanın 7 günü olsa bıkmadan yiyeceğim balıktan hamilelikte ilk başta bir tiksindim şimdi zar zor zorlayarak yiyorum
Zeynooooooo Aysemm44 valla tavukdan cok irenmisim hala da yiyemiyorum 7 ay olucaz insallah birde pizzadan gelen tat varyaa🤮🤮🤮 o tati hiss etsem ve ya agzimda olmus gibi ay analatamam resmen oluyorum ya