Aysemm44 Ben Pogca ve patates salatasında tiksiniyorum çünkü hamile olduğumu öğrenmeden 1 gün önce yemiştim ve sabaha kadar kusmuştum 😂😂
Beybun_29 Aysemm44 abur cubur çekirdek bunlarda dahil aslında çoğu yemek sadece bulgur pilavı seviodum sebzeli pilav sebze ilk üç ay
lavinya__ Aysemm44 Et tavuk ve çay. 35 haftaya girdim hala et yiyemiyorum tavuk ve çayıda yeni yeni 😂
Meral_Guler2 @“Aden35_yn”# Aden35_yn bunu yaşayan tek benim sanıyordum herkes su iç diyo ama ben içemiyorum
Malajin17 Aysemm44 ilk gebeligimde kızım suan 10 yaşında tam bir tavuk delisiyken gebelikte tiksindim diye 10 yıldır yiyemedim
Letubra Yemelere doyamadigim tavuk hem tadı hem kokusu beni mahvediyor. Sanki artik sonsuza kadar yiyemeyecek gibiyimmm
izobellaaa-_- Ay canım çekti sen yazınca yarın patates salatası yapıcam 😂benim 2. Gebeliğim de de direk iştah ne bulantı ne kusma oldu zordur eminim ki
Aysemm44 izobellaaa-_- Cinsiyet ne erkek mi genelikle erkeklerde sıkıntısız geçiyor ilk oğlumda nasıl rahat geçti bu şimdi kız mahvoluyorum
aslhnkrts9 Aysemm44 tavuk ve balık çok severim normalde ama hamilelikte birlikte çok kötü geliyo kokusuna görmeye tahammülüm yok o derece bi tiksinme 😂
aysah1525 Aysemm44 Aslında çookça sevdiğim taze fasülye yemeğinden şimdi adı geçince iğreniyorum 22 haftalığım bulantılarım bitti çoktan ama Taze fasulye kokusuna hala tahammülüm yok 😂
Aysemm44 aysah1525 Bende kokusunu sevmem ama yemeği severim hele yanında taze ekmek varsa yok diyemem 😂😂
Ynshkmt Tavuk ve yumurta ama mecbur yumurta yemek zorundaydım tıksıne tıksıne yedım yıyorumda dogurunca agzıma sürmeyi istemiyorum 😃