Hulo2105 123yesim 6-7. Haftada yaşadım doktor yerleşme kanaması dedi ama her halukarda doktorun bakması lazım sonuçta düşüktede lekelenme olabiliyor. En azından düşükse ilaç verir önleyebilir.
aygul-7138 123yesim Kesinlikle doktora gitmeniz lazım çok fazla lekelenmeniz varsa acil kadın doğumlar var oraya gidebilirsiniz orda bakıyorlar benimde 5.haftada gelmişti acile gitmiştim acilin kadın doğum alanı var
123yesim bilgegk hafif kasık ağrım var ara ara oluyor leke de öyle 2. Gebeliğim ilkinde böyle olmamıştı şaşırdım o yüzden normalde bugün rengli olmam gerekiyordu ama test yaptım pozitif araştırdım internetten normal yazıyor
bilgegk 123yesim Hamilelikte hiç bir kanama vs normal sayılmıyor belki yerleşmedir fakat yinede görünmenizde fayda var
Ftmsntrk 123yesim canım benimde 3.aya kadar lekelenmem oldu doktorum fitil verdi kullandım yoksa düşük olabilir doktoruna danış muane ol
Busranurkura 123yesim benimde ilkinde olmadı suan 2. Ye hamileyim sizin gibi oldum içerde kanama alanı olmuş hemen iğne ve fitil verdiler ihmal etmeyin☺️
123yesim bilgegk renk olarak kahverengi şuan gitsem de doktor göremez bile belki ultrason da ama yarın ola hayr ola vardır bir hayrı ağrımda olursa giderim
bilgegk 123yesim sizi korkutmak istemem ama içeride kanama alanınız vs olabilir progestan falan başlanabilir
Ftmsntrk 123yesim kahverengi bazen pembe canım yani yerleşme kanaması da olabilir düşük riski de doktorun usltarason da bakıp görüyor zaten ona göre fitil veya ilaç verir canım erteleme doktora git için rahat etsin burda kimse bilemez
123yesim aygul-7138 regli gibi yoğun değil az ve seyrek oluyor ağrım da yok olsa sabahı beklemezdim şimdi giderdim böyle olduğu için biraz rahatım normal gibi geliyor şuan bana sabaha değişirse giderim mutlaka
12moom 123yesim doktora gidin bence ben gittim idrar yolu enfeksiyonum varmış ilaçla geçiyor ama öyle korkulacak bisey değil Bi gidin derim önceden tedbirini alin
123yesim Rosegold hiç yanılmadım testlerde bu 2. Gebeliğim bir oğluşum var 🩵 ama hersey bir tecrübe tabiki yarın verdireyim
123yesim bilgegk hayır regli gecikmesi 1 gün test pozitif çıktı dün yapmıştım bugün leke geldikten sonra yine yaptım tekrar pozitif çıktı
Rosegold 123yesim bende pozitif gördüm birkaç saat sonra Ertesi gün lekelenme oldu akşama kadar kahverenkte damla damla , bugünde bordo pihtili adet sanirim kimyasal yaşıyorum yarın kan versemmi acaba bide sol kasigimda bıçak saplaniyor