Zeybal34 Merve95281 çok teşekkür ederim. Evet ya su hiç içmiyorum ben bu aralar. Önceden ilaç içiyorum diye şişe şişe içerdim şimdi unutuyorum içmeyi de.
Merve95281 Zeybal34 ihmal etmeyin suyu bu degerlere gore cunku regli gibi kasık ve bel agrisi cektirir size
Zeybal34 Reina evet tedaviden sonra ilaçları bırakınca su içmeyi de unuttum artık. Bu aralar hiç içmiyorum bazen gün boyu içmeyip gece aklıma geldiği oluyor. Teşekkür ederim 😊
Hayalgokce Zeybal34 kaninizda bi sorun goremedim normal genelde degerler o cok az yüksek olanlar önemli degil bnce.Ama idrarda sıkıntı var gbi tam olarak bilemiyorum ilacla çözülür onlarda
Zeybal34 Merve95281 bazen karnıma mı kasığıma mı anlamıyorum da bi batma oluyor öyle böyle değil. Olduğum yerde kalıyorum sonra geçsin diye bekliyorum.
Azizesoran Zeybal34 Canım kanda ve idrarda enfeksiyon varmış. Korkulacak bişey yok dedi. Kalsiyum yüksek çıkmış ona baktırsın bi araştırsın dedi.
Kanatsiz_1_melek Zeybal34 kilo sorun evet doktorun zaten söylemiş ayrica devlettede daha uygun oluyor