Cuma günü kadın doğuma gitmiştim. 2 başarısız tüp bebek denemesinden sonra doğal yolla gebe kalmak istediğimi söylemiştim. Devlet hastanesine gittiğim için doktorlar değişik oluyormuş. Kontrole bugün başka bir doktora gittim o yüzden.
Verdiğim tahlillere o baktı. Ben e nabızda kontrol ettiğimde sonuçlarımdan bazıları kırmızı. Araştırma yaptığımda ise kan pıhtılaşması, böbrek taşı, enfeksiyon, bağışıklık sistemi bozukluğu vs yüksek ve ya düşük gözüküyor.
Ama bugün gittiğim o doktor bana sadece idrarda enfeksiyon olduğunu söyledi ve neden gebe kalamadığımı öğrenmek için ise infertilite bölümüne yani tüp bebeğe yönlendirdi bağışıklık sistemi vs ben bakmıyorum onlara dedi ben takip edemem dedi.
Ben tüp bebek istemiyorum ama sadece doğal yolla hamile kalabilmem için düzenlenebilir tahlillerime bakıp ilaç yazmasını istiyordum.
Durumum olsaydı zaten doktoruma gidip 3.denemeyi yapacaktım. Ve ilaçlardan iğnelerden de çok bitkin düştüm. Biraz ara vermek amacıyla da doğal yolu denemek istedim.
Hadi onu da geçtim.
Kan sonuçlarında nasıl birşey yok anlamadım hepsi neredeyse kırmızı yanıyor yani.
Sizce bu doktor uğraşmak mı istemedi yoksa cidden enfeksiyon haricinde bişeyim yok mu?
Siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz?
Belki anlayan vardır sonuçlarımı atıyorum fikriniz varsa yardımcı olur musunuz?

Benim özel tüp bebek doktorum ise gebe kalabilmem için kilo vermem gerektiğini söyledi. 80 den 70 e düştüğümde tekrar deneme yapabiliriz demişti. Damarlarım çok ince ve kan kolay geçiş yapmıyor demişti. Aynı şeyi bu tahlili alan hemşire de söyledi. İnsanlar korkuyor benden kan almaktan çünkü delik deşik oluyorum. Heryere denemek zorunda kalıyorlar.O yüzden de ilk denememde 6. Haftada bebeğim düşmüştü. Çünkü 60 kiloydum o zaman. Acaba kilo sorun mu ?
Veremiyorum da kilo çıldırıcammm.😭