Tatar59 MorKelebek54 bebeğin duruşuyla pozisyonuyla alakalı. İyice aşağıya indiği zaman yer çekimi etkisiyle göbeği de çekiyor kendisiyle tabi.
MorKelebek54 Tatar59 he bebek dogum kanalina indi diye denirken aslinda karnimiz da dusuuyo anladim tesekkur ederim ☺️☺️
Tatar59 MorKelebek54 ya halkı çok dinlememek de lazim. Bana mesela karnın inmiş diyen de var hala dik diyen de var. Herkes anlamıyor onu.
durumuufukmu Sedanur_23 evet düşüyor, düştüğünü de göğsün altında mideye bastırılan tam o yerde 4 parmak kadar boşluk hissediyorsanız düşmüş oluyor 🥰
MorKelebek54 Tatar59 tabi canim inmis diyen seni her zaman goruyosa ve karnim gercketen farkli geliyosa dogruluk payi vardir ama seni hic gormeyen biri nkrmalde karnın nasil onu da bilemez peki kacinci haftadan sonra iniyo ben 29. Haftamdayim da
Esracmm Tugbasuu merhaba :) benim karnımda aşağıda ama mide yanması fevkalade devam ediyor 😁malesef gecmiyor
Tatar59 MorKelebek54 son birkaç haftada derler genelde. Bu tamamen halk arasında olan bı söylem. Doğumun yaklaştığını falan göstermez bence.
Tugcerasim Sedanur_23 ben anlamam ama banada karnın düşmüş aksaklık sabahliksın diyorlar iki haftadır hala tık yok
Sedefkitir12- Sedanur_23 benim ilk gebeliğimde de karnım hep asagıdaydı midemin orası bomboş suan 2. Ye hamileyim yine aynı karnım hep asagı da sanki doğum yaklaşmış gibi
Esracmm Tugbasuu ilk dogumum olacak o yüzden bıkmıyorum ama bir kaç doğum yapan arkadaşım bir iki hadta daha devam ettiğini söylemişti ❤️🤣🤣
Yaseminguler Benim 36+5 de düştü anladım çünkü görüntüyle anlıyosun direk göğsümün altında olan karnım bariz aşağı indi ama biraz daha rahatladım mide yanması yine var fakat daha iyi şuan ve daha rahat nefes alıyorum 37+2 olduk bakalım daha hiç belirti yok :)
Tatar59 Tugbasuu hormonlardan kaynakliymis. Bir hormon mide kapakcigini gevsetiyormus o yüzden reflü oluşuyor.
Ahsen-Hamza Sedanur_23 çocuk sanki bacaklarının arasında geziyormuş gibi bi duygu :) ben 40+3 ye yapmıştım doğumumu tam olarak göbeğim bacaklarıma değiyordu 😂