Boncukk123 Kizaniminanasiyiim hiç bir bilgim yok canım detaylıca oturup bunları konuşmak gerekir bazı hastanelerde bebek bakımı hepsi içinde ücrete ait oluyor ama medarda nasıl hiç bilmiyorum
Kizaniminanasiyiim Boncukk123 neyse 5haftam kaldı zaten yarın detaylı sorayım her şeyi sürekli değişiyor ve ordaki kadını bi türlü denk bulamadık ki sormak için birisi cevaplamıyo oraya gidin oraya gidin sürekli yönlendirme
Boncukk123 Kizaniminanasiyiim medar hastanesındeki kadın doğuma mı gidiyorsun sen canım yoksa dışardan bir doktora mı
MorKelebek54 Kizaniminanasiyiim bebeklerde kucez ucretsiz canim yani bildigim kadariyla ilk 1 ay devlet karsiliyo ya da helsini karisliyo onu tam net bilmiyorum ama ucretsiz diye bikiyorum onu
Kizaniminanasiyiim Boncukk123 burak hazineye gidiyorum sorduğumda paket yapmadıklarını o an ücretin ne kadar olcaklarını zamlrdan dolayı önceden fiyat almadıklarını çok bi bilgi vermedi diyebilirim son zamanlarınızda görüşürüz demişti oradaki kadın
Boncukk123 Kizaniminanasiyiim anladım canım zamlardan dolayı sanırım her yer aynı son andaki zamlı fiyatı söyleyecekler
imren1212 MorKelebek54 bizde sormadık sizin doğum zamanınız yaklaşınca sizi Sedat hoca Zübeydeye yönlendiriyor o size ne yapılacak ne olacak kaç para nedir anlatıyor bizde sormadık doğuma birkaç gün kaldı ondan çok normal hani açıklama yaparlar
imren1212 Tugce0103 aa gerçekten mi hastene arkadaşı olcagiz o zaman bana 7.30 gel dedi 11 mart size de mi
Boncukk123 Kizaniminanasiyiim 29+3 üm canım Sedat Umura gidiyorum dış doktor kendi kliniği var. Ücret konusunu ordaki arkadaşlarla konuşmuştum ama haftalar önceydi net bsey söylenmedi ortalama fiyat söylediler Nisan sonu gibi net belli olur muhtemelen
Kizaniminanasiyiim Boncukk123 şimdi hastanedeyim sordum psikiyatri kontrol bebek be anne hem doğum hem odada çekim sezaryen de eş sokmuyo normal de bi miktar sokuyormuş 21.000tl sendika olunca 200tl indirimmiş sadece muayene de geçerliymiş doğumparaaında değil sendika
Kizaniminanasiyiim sinemkarakuzu Ecenur2612 BlackDaisy54 Boncukk123 Tugce0103 Sedacaner smyyedmr54 Anestezi fiyatı siz mi ödüyorsunuz doğum parasına mı ekliyorlar ne yapılıyor ve fiyst nedir
sinemkarakuzu Bende şimdi çıktım 1.sezeryan doğum 17 2.sezeryan doğum 18 normal doğum 21 dediler 1 gece kalma oda süslemesini kendimiz yapamıyoruz yasakmıs oda 2000 ila 4000 tl arasındaymış
Kizaniminanasiyiim sinemkarakuzu ben küvezi soramadım aklıma gelmedi bununla ilgili bilginiz var mı günlük ne kadarmış