Meryem522225 Merviiss bende bugün gittim canım banada 6 haftalıksin dedi kesedede 14 mm haftaya gel kalp atışı için dedi başka birşey söylemedi stres yapma rabbine güven hayırlısını iste her zaman .
Merviiss Meryem522225 tamam 27 sinde gideceğim bende inşallah duyulur rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Gamzeeeg Ays-0 bana da sana söylediği gibi söyledi ama kürtaj olman lazım diyor 6+1 haftalıgım bugün kalp atışını duymadı
Gamzeeeg Merviiss bilmiyorum kese var bebek var ama sağlıksız dedi kalp atışı olmadığı için normalde 6. Haftada duyulur dedi
Merviiss Gamzeeeg rabbim en güzelini en hayırlısını verir insallah hepimize bende 6+0 dr 1 hafta sonra gel dedi benim önceki gebelikte 7 de duymuştum gec yumurtlama bide
Merviiss Gamzeeeg modum öyle düştü ki doktor da çok önemli ilk gebeligimde özele gittim 5 de gitmiştim 7 de duyulur 7 de gel demişti ama size niye öyle dedi ki gördüğü bir aksilik mi vardı ki
Gamzeeeg Merviiss bende 4 haftalıkken gittim doktorumda özel hiç bir sorun yoktu 15 gün sonra gel kalp atışını duyarız dedi bugün gittim baktı alttan muayneyle kalp atışı olmalı 6 haftalık dedi kürtaj dedi işte sabahtan beri kafayı yiyorum napsam diye