Ays-0 Merviiss 6 haftalıkken benimde kalp atışını duymamıştı bebek vardı kesede ama kalp atışını duymuyorum demişti. 8.haftada gittik çok şükür duyduk. Kötü düşünme kimisinin 6. haftada duyuluyor kimisinin 8 9
Gamzeeeg Ays-0 bana da sana söylediği gibi söyledi ama kürtaj olman lazım diyor 6+1 haftalıgım bugün kalp atışını duymadı
La_Liberte Merviiss hiç canınızı sıkmayın daha erken kalp atışı için ☺️ geç döllenme de olmuşsa biraz daha beklemeniz gerekebilir. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Melekleriminanesiyim2 6haftamda benimde kalp atışı yokdu 6+2olunca duyuldu bende panik yapip duramadım iki gün sonra tekrar gittim oysa 10gun sonra gel demişlerdi🐣
Merviiss Melekleriminanesiyim2 bende paniği 1 hafta sonra çağırdı 6+0 şuan inşallah haftaya duyulur 2 günde bile değişiyor mu benim sadece kese vardı içinde bisey yoktu
La_Liberte Merviiss anlıyorum sizi insanın elinde değil ama ters giden bir durum olsaydı doktor söylerdi 😊
Eddakayaa Merviiss her hafta 5.haftada gittim kese vardı 6. Haftada gittim içi hala boştu 7. Haftada gittim gözüktü
Eddakayaa Merviiss kızımda da 8 haftaya kadar gözükmemisti 8. Haftadan sonra görmüştük kalp atışını sakin kal ve bekle ❤️❤️ hayırlısıyla sende duyarsın inşallah stres yapma
Ummuhnm Merviiss sitres yapma canım benimde bebek bile yoktu görünmedi 7+5te hem kalp atışı hem bebek gördük çok şükür görürsün zamanla
Merviiss Ummuhnm bende de hiç bisey yok içi boş kese suan bebekte gözükmedi 1 hafta sonra gel dedi inşallah duyarız