Edda62 merve_3807 canım bende de öyle geldi 40 +3 üm bende bugün geldi önce toz pembe Di ama yarın sezaryan Olcam gün verildi dün bugünde böyle leke geldi bakalım
mrsmom_ leyligul234 mide bulantısı ishal kusma ile gittim de 2 cm açıklık cikti geri gonderdi doktor cumaya nst alacak
leyligul234 mrsmom_ hadi hayırlısı bakalım sağ salim kucağınıza alın 🤲 demekki bulantı bir işaret diyebiliriz
mombarbie_ leyligul234 benim 37 de geldi öyle ama bu zamana kadar Bi anlamı yok nisanın her an her saniye dogurucam hissi var çok daralıyorum bu ara birde üzerimde ağırlık hissi var gibi
leyligul234 mombarbie_ evetttt kesinlikle artık çok zorlanıyorum bende dediğiniz gibi hep bı kuşku hem bı acaba şimdi mi hissi iyice çöken ağırlık bebişin şiddetli tekmeleri derken inşallah sağlıkla kavuşuruz
mombarbie_ leyligul234 son günlerimiz diyip sabır edip bekleyeceğiz artık sağlıklı olsunlar yeter bunca ay geçmiş birkaç gün mü geçmeyecek 😅
leyligul234 mombarbie_ Kavuşmanın merakından oluyor hepsi 🥰 amin sağlıklı olsunlar bu günleri gülerek hatırlarız 🤗
leyligul234 Tatar59 Aa öyle de olabiliyorsa gece olmaz da şimdi aklımda hep acaba sancı mi diye dolaşır durur
leyligul234 sakinanneee3 Tabiii herkeste aynı belirti olacak diye bir kural yok doğru diyorsunuz ben çoğunluğa göre konuştum
Tatar59 leyligul234 benim kahvemsi leke gelmişti adetin son günlerinde olur ya. Diğer türlüsünü bilmiyorum o yüzden. Benim de farklı olsa anlayamam yani.