Kadermiray Dünden beri yaptığım tüm testler yarım saat sonrasında böyle oluyor ama çizgisi net görünüyor ilk yaptığımda ise sadece benim göreceğim bi çizgi oluyor yada ben hayal görüyorum bat 26
Sevvalll42 Kadermiray valla nedesem yalan olur eğer varsa çizgiyi sen görüyosan sonradan dura dura koyulaşır orası öyle evet yani sen görüyosan vardır
noble1 Kadermiray Hahhaha ay mesajlarınız çok tatlı hepsine ayrı güldüm 🤣 umarım vardırr, yani testlerde genel bi sorun yoksa böyle çıkmazdı. Ya hamilesin ya testlerin direkt bozuk, kuruma çizgiisi vs değil yani bunlar
Kadermiray Sevvalll42 yani ben çok gri çizgi gördüm bekleyince kırmızı olanı ilk defa görüyorum güveniyor muyum hayır başına gelen var mıdır bi sormak istedim 😔
Kadermiray nununundunyasi çalıştığım için maalesef Allahım nasip etsin ne olur dua edin o bozuk mu değil mi bilmiyorum ama o kadar heveslendim ki yarın kan vermeye gideceğim
Rabiul Kadermiray canım çizgi gözüküyor ama heveslendirmek istemem çünkü yayılmış test bozukta olabilir gebelikte olabilir ama sen canını sıkma derim 🥹 nerede çalışıyorsun bilmiyorum ama yakın eczane varsa çevrende gidip alabilirsen veya sipariş verirsen ben öyle yapmıştım eczaneyi aramıştım iş yerime getirmişti kağıda sarıp bantlanmışlardı