Sltngzllr humeyramoms iyi gibi bilemedim ama doktora sorman en güzeli. İki katına da çıkmış ama iki gün de bir iki katına çıkması lazım 3,4 günde çıkmış gibi sanki ikinci kan verdiğiniz tarih nedir birinci 16 Şubat ikinci nedir
humeyramoms Sltngzllr en minimum %60 yükselmesi lazimmmis benimki iki katı cikti ama saglik ocağındaki doktor bir kez daha vermemi istedi ve önümüzdeki hafta içi doktora gitmemi söyledi hala doktora gitmedim. Şuan bu uygulamaya göre 5 + 0 gösteriyor. Adetimden de 6 gün geçti
Tuulayy Bende 16 şubak alşam saat 4 de bakıldı 51 çıktı 19 şubat Pazartesi sabah saat 6:00′da bakıldı 80 çıktı bana da perşembe günü gel bir bakalım dedi
Bekledigimmucizemm humeyramoms 2 günde %50 artmış 2 gün sonra tekrar verin 4 günde bir değil o şekil sağlıklı bir ilerleyiş varmı yok mu anlarsınız 2 günde %60 lık bir artış varsa eğer normaldir yoksa doktorunuzla görüşmeniz gerekiyor
Bekledigimmucizemm humeyramoms biraz az gibi ama belli olmuyor daha yeni olduğu için bir kereden de yükselebilir o yüzden en son ne zaman verdiyseniz 2 gün dolunca verin tekrar
humeyramoms Bekledigimmucizemm kasık ağrım var böyle batma gibi oluyor arada . Az bı mide bulantısı ama bel ağrım çok var