sukran0046 nunusmom 31+3 teyiz bizde bol kramplı ağrılı nefes darligı yasadgm donemdeyim alışveriş yeterince yaptm fazla almyacam ilk bebegimde cok almstm pisman oldum bnda buyudukce alacam.az once bi genlesti sanırım bebişim karnm yırtılacak sandım döndü mü ne yaptysa çok fena canım yandı acaba boyle bi durum yasayan var mı?
nunusmom sukran0046 ben yaşıyorum onu merak etme her hariketi öooook canımı acıtıyor bnm Allah yardımcımız olsun sağlıkla kavuşalım inşallah😇
1prenses1prens-moms nunusmom ayy ilk hamilelligimde daha erken hazırlamıştım ama 41 haftada dogum yapmıştım 🙈🙈
nunusmom 1prenses1prens-moms 😂😂 oo maşallah baya beklemii içeride 😂 sağlıklı olsunlarda inşallah hayırlı vakitler de gelsinle 😇😇🥰🥰
nunusmom Nursemom_ ay bn 27 haftadan beri çekiyorum o krampları çok kötü bişi. Magnezyum falan da kullanıyorum ama nafile 🤷🏻♀️
Nursemom_ nunusmom kız bende bende hatta doktra dedim gunde 2 tane iç dedi magnezyumu bende cocugu etkiler diye korkuma 1 taneyi içerken tedirgin oluyorm
nunusmom Aryaam ay ay biraz gecikmişiz sanki 😂 ağırşlamadan hallet canm bna kalırsa sonra çok zorlNırsın
Nurouz nunusmom evin işlerini hallettim bebeğimin eşyaları da çantasında hazır kendime ekleyeceğim bir iki şey kaldı 35+6 olduk ne zaman gelmek isterse artık beyfendi 😊
electus35 nunusmom Benim uygulamada 5 nisan gösteriyor ama hayırlısı inşallah. Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin🙏 Bende 31-32. Haftada hazırladım esyalarini. Bir kac eksik var sadece. Yuzde 80 tamam diyebilirim hastane çantası için ☺️
C9-3_g nunusmom perşembe günü 36+2 haftalık oluyorum kontrol var verirmi acaba sezeryan tarihini o gün
mrtbsra_02 32+5 haftalık ikinci hamileliğim,3 yaşında kızım var 🌸 birinci doğumum sezaryen oldu bu da büyük ihtimal öyle olacak
Gizemmnur- 30+4 deyiz 🥰 nisanın 20 sinden sonrasi için bekliyoruz bakalım ama sanki günler benim için geçmiyor haziriliklar da yavaş yavaş yapıyorum hiç acele etmiyorum 😀
nunusmom Gizemmnur- 33-34 den sonraya bırakma bna kalırsa bn bıraktım da zorlanacagım belli 😂 ağırlaşmadan hallet 🤭