Yenianne7 Beybitooo Kaygı stres korku heyecan hepsi bir arada uyuyamıyorum Çarşamba günü sezaryene gireceğim duaa beklerim 🥹
Beybitooo Berna9097 ayy ne güzel bizde o günleri görür müyüz acaba en heyecanlı ama en zor günleri oluyor son günler 🥲
Beybitooo Meryemlina04 ahahah bende kızımdayken hep sığınamıyorum diye ağlardım ama sizin erken başlamış 30 dan sonra daha çok artıyor 🤦🏼♀️
merve_3807 Meryemlina04 bizde 27 + 4 olduk uyku kalmadi gerçekten ve ciğerlerimi aşırı sıkıştırıyor batıyor resmen
ngksu Çoğu eşyayı tamamladık,15+4 üz bizde cumartesi cinsiyet için randevuya gidicez inşallah görürüz🐣
Beybitooo ngksu ay maşallah darısı bize daha büyük eşyalara hiç geçemedik kıyafetten emzikten devam ediyoruz 🙈
Beybitooo Yenianne7 hiç korkmayın iki kere sezaryen oldum hamilelikte korkacağım en son şey doğum hiç düşünmüyorum bile ne kadar korkmadan girersen o kadar kolay geçiyor
cutecik Beybitooo evet planlı cnm bebiş aşağıda ilkide öyle olmuştu şimdi nasipse buda öyle çok teşekkürler🥰
Yenianne7 Beybitooo Yaa aslında sezaryeni biliyorum ikinci olacak inşallah ondan değil de bir aksilik çıkarsa bebeğim iyi midir vs diye kaygı ediyorum gibi 🥹
Beybitooo cutecik kaçıncı hafta peki bende kızımı 38+2 de doğurmuştum bunda bi sıkıntı olmazsa 39 u göreyim istiyorum istediğim tarih olsun diye 😂
cutecik Beybitooo 38+4 😀 bende oğlumu 37+4′te doğurdum bu biraz daha durdu ilk doğumumda plesanta previaydım kanamam çok olduğu için erken alındı bu küçük hanım 1 hafta daha durdu😃
mislina_ 25+1 deyim biseyler yapmam gerekiyor ama hicbisey de yapamıyorum erken gibi bazı hazırlıklar için herşeyi de sona bırakmak istemiyorum garip haller içindeyim.😂
Beybitooo mislina_ aslında bende yaptıkça eşim kızıyor bişey olsa üzüleceksin diye benimki riskli gebelik amniyonsentez yapacaklar haftaya ama görünce hevesleniyorum en güzeli aslında sona bırakmak
Beybitooo cutecik maşallah hayırlısıyla gelsin inşallah kızlar geç doğuyor diye duymuştum demekki doğru bizimde şimdi erkek geç istiyorum kesin erkenden gelir 😂
Beybitooo Yenianne7 inşallah bi sıkıntı olmaz kötüyü düşünmeyin bizimkinde bi ton sorun var yinede hiç kötüyü düşünmüyorum iyi düşünelim iyi olsun ☺️
mislina_ Beybitooo eşiniz de haklı aslında ama.dediginiz gibi insan hevesleniyor Rabbim sağlık sıhhat versin inşaallah 💐
EceNaz26 Beybitooo 16+3 olduk yerinde duramayan bir prenses kendileri 😂🧿 sadece kıyafet alışverişimiz kaldı 😊