Anne29 yani soyle ben o testleri yaptirdigimda yine fazlasiyla gerilip korkup strese giricektim ya bisi varsa dusuncesiyle psikolojimi bozacaktım bisi yoksa bile. Ki bunun yani sira Allah korusun sorun ciksaydi bisey değiştirmicekti aldirmicaktim (ki kimsecaldirmak icin yaptirmiyo tedti ama ben bu mantikla karar verdim) doktorum da özellikle sordu sorun ciksa aldircak misin diye hayir dedim o zaman yapmayalim dedi bisuna strese girceksin dedi. 14. Haftadma da gittigimde ense kalinligina burum kemigine detsyli bakti bi sorun cikmadi (2 li test yerine) detsylidada herseyi yolunda cikti cok sukur. Yani aslinda bu testleri cevremde cok yakin biri ualtirdi bebekde hic bi sorun yok suan 5xaylik oldu ama hamilelil boyunca down sendromi dediler ccugs annenin psikolojisi bozulma raddesine geldi bi sure sonra. Ama dogdugunda hic boyle bi sorunla karsi karsiya gelinmedi genel de bu tedtlerde deger yuksek cikiyo ama cocuk da sirun olmuyo (hastalikli olan dada yuksek cikiyo tsbi) o yuzden o stresi kaldiramicafi bildigim icin gerek duymadim yoksa tip olarak bu dusunceye karar vermedim yanlislik olmasin kuzjm ☺️☺️ hic birini yaltirmadim cok sukur sorunumuz yok bi tek seker yukleme testini yaptirdim o kadar