baharmom35 Hera4828 kesinlikle anestezili zaten benim doktorum sormadı bile ben sonradan öğrendim anestezisiz de olabildiğini ama uyuma şansın varken o acıya da gerek var mı uyuyorsun bişi hissetmeden kalkıp evine gidiyorsun 15 dk tek uyutuldum ben ama iyiki anestezi almışım dedim almadan acı çekerek yapanları duyunca
Meneksem Hera4828 6 ay önce çektirdim canım bence bünyeden bünyeye değişiyor benden önce çekilen kızlar vardı kimisi ağlayarak kimisi gülerek çıktı çok kısa sürdüğü için dayanılmayacak bir şey değil bence 1-2 dk sonra hiç ağrı sızı olmuyor
Nurem20 Hera4828 benim doktorum anestezili yapıyordu canım zaten bende normal istemedim yüksek dozda bir anestezi almıyorsun zaten korkma
mavikelebek54 Hera4828 ben Ocak ayında çekildim anestezi almadan ilacı verdiklerinde adet ağrısının en üst seviyesinde bi acı oluyor ama max 15-20 sn sürüyor sonra geçiyor zaten. Daha öncede çekilmiştim onu anesteziyle çektirmiştim korkudan. Bence çektirdiğin merkez ve doktorla da çok alakası olan bi şey. Tabi tüplerle de alakalı tıkanıklık varsa açmak için uğraşıyorlar diye biliyorum. İstanbuldaysanız sonomed Kadıköy Fulya açık emar echomar Şişli gibi iyi merkezleri öneririm. Ben sonomed Kadıköy’de çekildim hem çok ilgililer profesyoneller hem de görüntüleme olarak şu an en iyileri onlar. Tüp bebek tedavisi görüyorum doktorumun önerdiği yerlerdi onlar.
Silacavdar Hera4828 anestezisiz çektirdim notmaldr ağrı eşiğim yüksektir ama gerçekten ağlamak istedim bittikten sonra da ağlayarak kalktım o masadan
Mucize_1 Hera4828 hiç korkma bende senin gibi araştırdım herkes çok kötü anestezi al çok ağrıyı oluyo felan yazdı ben aniztezi almadan çektirdim hiç de korkulcak bişey yok az bişi ağrım oldu o kadar de olacaktı gözünde büyütme 5 dk sürüyo zaten ağrı kesici iğne yapıyolar önden
Hera4828 Mucize_1 ahh bilmiyorum ki 🤦🏻♀️ inşallah hayırla 3. Çatlatmamız tutarda rahim filmine vs gerek kalmaz 🥹🤲🏻
Mucize_1 Pink- hayır kalamadım 4 ay klomen kullandım gene kalamadım şuan tüp bebek yöntemi ile hamileyim
Patito__ Hera4828 2 kez cekildim ucuncuyu cektircem bes dkklik islem zor degil birinde hic anlamadim bile, ikinciyi baska yerde çekildim braz agri cktim ama on saniye filan yani abartilck bisy yk bnce caniniz ck tatlı degilse sorun yasamazsiniz adet agrisi gbi
Patito__ Bbk88 evet cnm enfeksion, tupler , yapisikliklar, perde, rahim şekil bozukluklari hersey belli oluyor Cektirmediysen mtlaka cektir cnm bazen birden fazla sorun oluyor rahim filmi cektirmiyor insanlar oyuzden yıllarca uğraşıyor
Bbk88 Patito__ bu cumartesi cektiricem canım bir kimyasal gebeligim var tüplerin birisi açıktır büyük ihtimalle dedi doktor enfeksiyon olunca ne oluyor peki:(
Patito__ Bbk88 enfeksiyonda dusuk yapiyor kimyasal oluyormu bilmiyorum ama bir kimyasal icin kesin bisy diyilmez tbiide kimyasala dha cok rahimde yapisikliklarda sebep olablr. Cektirmeniz iyi olacak en azindan sorun yoksadw bilmek kafa rahatltir diger sylerin uzerinde yoğunlaşırsiniz Kan pihtilasmanizada baktirin ama onda biraz dha ilerliyor gebelik 6. Haftalarda dusuk oluor bnde hep
Patito__ Bbk88 bazi tuplerin tikaniklari açılıyor hafif tikanikliklar Geri hersey icin amelyat olunuyor