Kbradmrdg Agdb Leylant Ova Demirtaş kadın her alanda muhteşem imkanım olsa dakika düşünmem ona giderdim
Agdb Kbradmrdg teşekkür ederim. Leylant hanım hakkında çok korkutucu yorumlar görüp tedirgin oldum. Siz gebelik takibini kendisinde mi yaptınız ve evetse doğal doğum mu sezeryan mı?
yagmur_vera Agdb Ben de Aydındayım. Kadriye Hanıma gidiyorum. Benim için her anlamda uyuştuğum bir doktor ve Ssvd yi destekliyor. İstediğim zaman ulaşabiliyorum.
Agdb yagmur_vera çok teşekkür ederim, google yorumlarda doğuma geç kaldığı, ulaşılamadığı yönünde yorumlar var. Çevrenizde hiç bu tarz şikayetler duydunuz mu? Doğal doğuma teşvik ediyor değil mi?
yagmur_vera Agdb Evet tamamen normal doğumu destekleme düşüncesi beni ona yöneltti yoksa ben 2. Doğumumu Medinovada Burcu hanıma yaptırmış ve memnun kalmıştım. Dediğiniz olumsuzluklar hakkında bilgim yok. İnstagramda hesabına da bakabilirsiniz.
Icecream Leylant ova demirtaş suan ki doktorum. 25.haftaya kadar başka doktorla geldik fakat birtakım memnuniyetsizlikler yaşadığım için Leylant hanıma gitmeye karar verdim. Kesinlikle alanında mukemmel bir kadın. Doktor olarakta insan olarakta yaklaşımı süper kesinlikle öneririm
Muallaase Agdb özel muane olarak hasan Akalın’ isinde iyi bir doktor ben medin ovada takip ediliyorum doktorum özgür Arısoy ve harika bir doktor tavsiye ederim ☺️
Muallaase Agdb ilk kızımı özgür Arısoy da doğum yaptım bu kizimda o takip etti gene onda yapmak istedim ☺️
nazanazenin Agdb ebru yaltı hanıma gittim dogumumuda ona yaptirdim,cok.arastirmis ince elemis cok dusunmustum hepsine deydi dogrusu.İnanin kendisi kibarligi isine bagliligi mukemmel biri
Agdb nazanazenin merhaba, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Çok sevindim sizin adınıza 😊 sanki beni tarif ettiniz, çok ayrıntısıyla araştırıyorum şu an ben de… acaba doğum şekliniz nasıl oldu? Sezaryen ise kendi isteğinizle mi yoksa zorunlu mu?