Mesen Nursema27 bı araştır bence bunu hatta 1 kere git eminim memnun kalacaksın Op. Dr. Sevim Çeri Ay 🙂🙏
Lavin___ Meralmelek merhaba Eda hanımla ilgili biraz bilgi verir misiniz ben bugün liv’de gonca hanıma gittim ama Eda hanım daha fazla övülüyor haftaya ona gitmeyi düşünüyorum o sebeple🙂
Booksandcats Ben de Eda hanıma gidiyorum her haftayla ilgili bilgi veriyor şunu yapabilirsin falan diye tavsiye veriyor çok da ilgili 3 doktor değiştirdim rahmimin ters olduğunu bir tek Eda hanım anladı gerçekten iyi bir doktor
efeninannesi5 Nursema27 bugün anka Hastanesi’ne gittim Ali Rıza demir tavsiye ederim muayene ücreti de 690 dı
Gzm-24 Bossan Dilara basat alanında iyi gebelik takibi yaptırıyorum 34. Haftadayız doğumu da orada düşünüyorum tavsiye ederim
YldrmNUR Doruk79 merhaba Eda hanımın muayene ve doğum ücreti nedir? Başka bir şehirdeyim doğum için Antepe geleceğim. Eda hanımın adını çok duydum
Tuba0404 Mmelisa1- bir buçuk ay önce doğum yaptım muayene ücreti 985 ti şuan da aynı fiyattır bence defalıfe diğer hastanelere göre fazlaca zam yapmıyor ve sezaryanda da en uygun hastane orası şuan da
Tuba0404 mrym32 ben doktorumdanda hastaneden de çok memnun kaldım hastanede temiz ve hemşireler ebeler gerçekten çok ilgililer hatta çocuk doktoru bile öğlen doğum yaptım çocuk doktoru tam 4 defa kontrole geldi bebeğimi