demett300 Bengisukaya kesin pozitif hayırlı olsun canım… bende de öyle olmuştum atacaktım hatta kutuya koydum bi baktımki bundan bile silik çizgiydi
Hulya_Bal Kosarer Regl baslangıcından itibaren hesaplıyorsunuz diye biliyorum 4 hafta 3 gün oluyor hayırlı olsun.Benimde 5+3 bugün doktora göründüm kese net değil dedi Beta istedi 5454 çıktı folik asit başlatıldı.6. haftadan sonra herşey daha net oluyormus.
Sclkrcu Bengisukaya anladım canım gebeliğin çok erken öğrenme şansın olmuş ondan çok merak edip soru sormuş olabilirim hakkını helal et ♥️♥️
Bengisukaya Kızlar kadın doğuma randevu alsam 1 hafta sonra falan alttan mı bakıyorlar yada alttan bakılması şartmı ben pek istemiyorum açıkçası alttan
elifdurusgan Yagmur Bengisukaya bu sonuç çok yeni gebelik bence 1-2 hafta bekleyin öyle gidin çünkü benim 170 çıktı 3 hafta sonra gittim. Ama yine de siz bilirsiniz.
Rosegold Bengisukaya bir hafta sonra kan ver beta hcg 3000 üzeri olunca karından bakınca bebe gozukuyor
Bengisukaya Yok zaten beklemeyi düşünüyorum 2-3 hafta yarın sonucu vericek doktorum da bilgi verir heralde ama alttan mı bakılıyor onu merak ettim
Fatmadaa 2 günde bir kan verip artışın iki katına çıktıgından emin olabilirsin. Herşey gönlünce olsun.