haticealg Bengisukaya merhaba bende test yaptım tek çizgiydi atmadım sakladım hep daha sonradan bakınca silik bi çizgi gördüm heveslendim kan testi verdim ve hamile olduğumu öğrendim inşallah sizlerde güzel haberler alırsınız 🤍
Unzile31 Bence de gebesiniz benim de hep böyle sonradan çıktı ertesi gün birdaha yapın sabah ilk idrarla deneyin
Arya10 Bengisukaya hamilesin canım bende 3 tane test aynı anda yaptım hiç birşey çıkmadı çekmecenin üstüne kattım öylesine ertesi gün baktım 3 testte pozitif adetime 3 gün vardı kan verdim 367 çıktı
btlalbyrk Bince kesin hamilesin 2 gebeliğimde de böyle oldu hatta biri 2 saat sonra bakmıştım daha silikti bi kuruma çizgisine de benzemiyor istersen kan ver testte sabah ilk idrarla yap
Bengisukaya baharmom35 benim kenarında hafif pembelik vardı bi süre sonra silik cizgı çıktı şuan o çizgi net anlamadım ben
Serifeeed Bengisukaya erken gebelik testi bende yaptım saniyesinde çıkmıştı yarım saat sonrasını bilmiyorum genelde gebe değilken kuruma çizgiside çıkmıyordu bende hep tek çizgi çıkıyordu bence gebe olabilirsin tekrar yap istersen testi
Seyo64 Bengisukaya bence hamilesin canım sen yok diye atmışsın bence ama görmemişsin oda durdukça koyulmuş güzel haberlerini bekliyorum yarın
Burcuaydmr Bengisukaya bence pozitif canım ama mutlaka tekrarla 🥰 çünkü hamile değilsen o testi 10 gün beklet yine tek çizgi kalır 😍