Sinem6193 Ben 5 haftalık hamileyim ilk hamileliğim. Kasıklarım son derecede ağrılar oluyor sanki bıçak kesiyormuş gibi artık dayanamayıp ağladığımı biliyorum. Bunu yaşayan var mı varsa neden oluyor 🙁
Ervaablaoluyor Sinem6193 benımde oluyor cnm bugun dr gıttım normal bısey yok bende 5haftalık hamıleyım
Wrw Sinem6193 bende 7haftalık hamileyim benimde kasıklarım özellikle sol kasıgım çok agrıyo ama normalmiş bu agrılar doktorum öyle dedi sende doktorunla görüş içini ferah tut ve dinlen çok yorucu işler yapma agrıların azalır inşaAllah
Deletedmom_879 Selime444 bende ikinci kez kasık ve karin ağrisindan hastaneye gittim birinde enfeksiyon birindede kum doktügüm soylendi ikiside bir araya gelince fena oluyor 😪 Allah yardımcımız olsun
Sinem6193 Ervaablaoluyor bende 10 gün sonra gidicem daha kalp atışını alamadık meleğimin. İnternette okuyorum hep düşük riskinde kasık ağrıması yazıyor o yüzden korktum biraz
Snur94 Selime444 ya bende döküyorum kum agrılarım oluyor şu an 10+4 teym biraz ileride daha başka sıkıntı Yaptı mı sizde
Ervaablaoluyor Sinem6193 korkma canım ben 3tane düşük yaptım hepsıde asıtı bel agrılı idi bunda elhamdulıllah bel agrısı yok kasık agrısı varr buda normalmiş ınsallah bende bugun kese göründü daha bebek yok ınsalalh goruruz kalp atısınıda duyarız 😔🙏
Selime444 Snur94 doktor dikkat et dedi su iç aksı taktırde taşa dönüşür böbrekler de dedi şimdilik geçti inşallah bi daha yaşamam
sebos Sinem6193 panik yapmayın gayet doğal süreç olması gerekenler merak etme geçicek bebiş tutunmaya çalışıyo kendine yer hazırlıyo benimde çok fenaydı eşim içerde inşaat var aşkım normal 😂😂diyordu ağrılar geçiyo yani merak etmeyin 9+5 deyim bu arada 😇😇😇🤗
Deletedmom_879 Selime444 suyuda çok fazla tüketiyorum ama neden böyle oluyo anlamiyorum tek tedavinin su oldugunu söylüyorlar 😪😪
Deletedmom_879 Selime444 Daha oncede böyle problemim vardı hamilelikte yeniden nüksetti insallah sizin gectigi gibi bizimde gecer 🙏