Bebekim123 Mayasey baktım netten canım kızım olacak benim de 😍 hissettiğim gibi sağlıklı sıhhatli bi’şekşkdw kucağımıza alalım hepimizde 🙏🏻🤗😘
Seroo01 Benim dün kontrolüm vardı ikili testim yapıldı bi bir oğlum vardı bir oğluşum daha geliyormuş cinsiyetinide öğrendik🥰
17makina Seroo01 mrblar...2li testemi ogrendiniz dogru ciktimi...bizede 2li teste.12.haftada buyuk ihtimal.erkek dedi ama..
Yasmin41 Seroo01 merhaba canım ikili teste neler yapılıyor ben de ayın 11 inde gideceğim neler yapılıyor nasıl gitmek gerekir tecrübelerinden bahseder misin
Seroo01 Yasmin41 ilk önce dr ense kalınlığını ölçtü cnm daha sonra burun kemiğine baktı genel kontrolünü de yaptıktan sonra kan verdim kan sonucu bir hafta 10gün içerisinde çıkıyormuş bukadar
Japicann Kızlar ben geldim bugun test olduk sonucum çıktı fakat yılbası dolayısıyla haftaya değerlendirecek doktor vE %60 kız dedi kemik yapısına baktı kemik yapısı kız dedi %40 yanılma payı dedi bakalm suanlık kız diye düşün dedi ❤️🙈😅🥰
Hanife_ Japicann hem Dr a hem de bebeğin göstermesine bağlı ben 12+3 te öğrendim oğlumu sonra 16-18.haftalarda hiç göstermedi 20. haftada emin olduk bazen bi türlü iyi pozisyonda olmuyolar
Japicann mustafakemalsmom bugun teste girdik sonucum haftaya değerlendirilecek fakat cinsiyet kız dedi kemik yapısı