Medusa Japicann ben 2’li test için gittim 13. Haftada kesinlikle erkek dedi. 16’da gittik şimdi yine kesin erkek dedi ☺️ Bizimki maşallah hep bacaklar açık.
yarennn Japicann beeenn🤭 12.haftada erkek dedi ama netleşmesi için 1 ay daha bekleyelim kordon da olabilir kesin bişey diyemem ama yüzde 90 erkek dedi 😁 sonuç: 34+3 erkek bebiş bekliyorumm
haziransekiz Berenannesiceren banada kız gibi dedi ama yanılma payımız var çok küçük daha dedi. Bugün gittim 12+3m
Lionyez 10 haftada doktorum erkek kemik yapısı var dedi, 12 haftadayim cumartesi günü ikili taramam var erkekse büyük ihtimal kesinleşir.. hayırlısı olsun tüm gebeler için ♥️🐣🐥🐤
Msl_ege Seroo01 bende yarın ikili teste gidicem . Ölcem heyecandan ya . Aslında cinsiyet partisi istiyodum ama dayanamicam sanırım
mustafakemalsmom Japicann benim 11.haftada erkege benziyor dedi radyoloji uzmanı ikili testte...12.haftada kendi drum da erkek dedi☺️
Japicann mustafakemalsmom bugun teste girdik sonucum haftaya değerlendirilecek fakat cinsiyet kız dedi kemik yapısı
EbruKrhn Japicann yok canım ya benim erkek ama doktorum kız diyodu 17 haftalıkken görünce oda bende şok olduk saklamıştı heralde😄