Destan-11 buketpoyraz ayyy süper hemen düşerse sevindim teşekkür ederim. Sizede şifa olsun bir daha yaşamayın inşallah 🌸
Destan-11 glsahbaydemir anladım Allah kolaylık versin inşallah hemen normale döner sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza🌸
Bsrkrn Esk2626 Annecibebe ne kullandınız ilaç olarak 5.04 değerim .Kötü oldum düşer inşallah bugün öğrendim
ayanarta1 Destan-11 TSH çok risklidir ilaç verirler hemen kullan aksatma benimde 4e yakındi ilaç kullandım bir haftada düştü değerim birde yediklerine dikkat et mor lahana mesela TSH için iyi gelmez
Destan-11 ayanarta1 yani yedim çok yememekle beraber ama inşallah yarın gidecem hepimize güzel sonuçlar ile ☺️
Newmom1234 Destan-11 yok yeni kullanmaya başladım henüz 10 gün oldu. Gittiğimde güncellerim yine burayı
Annecibebe Destan-11 Benimde 6 lardaydı ilaç kullanıyorum normale düştü ilaçları düzenli kullanın düşer değerleriniz :)
Annecibebe Bsrkrn Euthyrox kullandım ben korkmayın düşüyor düzenli kullanınca bende siz gibi endişeliydim 12. Haftada öğrenmiştim geçen hafta doğum yaptım çok şükür sağlıklıyız.
Destan-11 Bsrkrn benimde 5.66 idi EUTHYROX verdi doktorum bir ay oldu kullanalı çok şükür dün tahlil verdim 2.66 ya düşmüş. Korkmayın düşüyormuş gerçekten.
Meneksem Annecibebe benim de yüksek 4 lerde aynı ilacı yazıyor her ay doz da artırıyor fakat 7 aylık oldum neredeyse hiç düşmüyor siz kaç mg kullanmıştınız