123123123 Merhaba anneler, Gaziantep’te özel hastanelerle ilgili; fiyat, oda süsleme, otelcilik hizmetleri, yenidoğan desteği (emzirme gibi) bilginiz olan yerleri yazabilir misiniz? Doktorumun anlaşması yok hastanede araştırıyorum bu yüzden 🙏
Tuba0404 123123123 defa lıfe hastanesi Mustafa demir çok memnun kaldım çok bilgili bi dr kendisi zaten doçent ve tüp bebek uzmanı. 17 gün önce doğum yaptım hastaneden hemşirelerden kısacası ekipten çok memnun kaldım güleryüzlü ve ilgililer fiyat konusundada diğer hastanelerden çok uygun olduğunu düşünüyorum sezeryana 15 bin ödedim diğer hastanelere göre fiyat gayet iyi hatta en uygunu diyebilirim ve sonrasın da 5 gün sonraki kontrollerde ücretsiz oluyor
A-engin10 123123123 doktorum Abdullah goymen hastane olarak ilk dogumumu bossanda yaptım temizlik açısından ilgi açısından çok memnun kaldım 2 doğumu da orada yapicam inşallah
Cozcetin Tuba0404 bende aynı hastanede dilek hanıma gidiyorum hemşireler ve ebeler iyi mi gerçekten doğumu orda yapmayı düşünüyorum
Hemsire2727 Lavin___ ilgili gerekli tüm bilgileri veriyor ve çok sakin anlayisli birisi bişey olduğu zaman mesaj attığında hemen dönüş sağlıyor 🙏
Gzm-24 Bossan hospital Dilara basat gebelik takibimi yaptırdım hastalarında genel olarak aşırı memnuniyet var hastahanenin bütün hizmetleri de mevcut