Melisayaren Benimde öyleydi ilk oğlumu 2022 de doğurdum ikincisini 27 gün önce diyetisyenim rahim , vücut kendini toplamadığı için dedi kendi doktorumda keza öyle dedi. İlkinde ağrı, sancı, uyku bilmem ama ikincide misafirlik dönüşü bir ağrı vurdu son haftaya kadar devam etti. Bel ağrıları desen öyle ama ben şunu fark ettim 1 saatten fazla ayakta kalsam ağrım oluyordu sizde bol bol dinlenmeye çalışın. Birde İnşAllah bebeği gördüğünüzde Sağlıklı gebelik geçirirseniz ve ağrılar devam ederse 30 lardan sonra dikkatli takip edin ağrı ve sancıyı karıştırabilirsiniz. Bende öyle oldu kontrol süresinden çıkayım kendi doktoruma randevu alayım diye acile gittim acil doktoru nst yi beğenmedi serum sonra bir nst daha istedi ve sancılar durulması gerekirken daha da arttı ve dıştan da baya hissediyorum yatış önerdi geceden ama aciliyeti yok diye sabah kendi doktorumun gözetiminde yatış verip doğumu gerçekleştirdik. Doktora gitmesem o sancıyla kalıyormuşum. Gebelik boyunca çektim ağrı ama için rahat etsin derseniz tekrar doktora gidersiniz