aisemhmt34 mysa26 en son benin 25 falandı hatırlamıyorum da 1 kiloya yaklaşmış demişti şimdi 31 haftalik olmasını bekliyorum o zman gidxiem
YldrmNUR mysa26 22 haftalıkken gitmiştim kilosu 522gramdı 28 haftalıkta gidicem. Şuan 26 haftalık oldum :)
OguzMoms mysa26 21+5 de detaylida 571 gramdı kilosu Çarşamba günü randevum var 24+3 oluyoruz o günde Perşembe günü şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyorum bende doktorum uygun görürse
Gmzydn mysa26 26+2 haftalık olduk en son 25 haftalıkken doktor kontrolüne gitmiştim bebiş 32 cm kilosuda 840 demişti 🥰
Gmzydn Kızlar bu arada bişey sormak istiyorum hemen hemen hepimiz aynı haftalardayız özellikle yattığım zaman karın bölgem çok sertleşiyo sanki bebek toplanıyo karnımın içinde böylw bişey yaşıyomusunuz neden kaynaklı olur sizce
nrdn45 Gmzydn benimde öyleydi sonra zamanla gün içinde de olmaya başladı doktora söyledim magnezyum başladık onu içtiğimden beri olmuyor doktorunuza danışın bence
Serendipity16 Gmzydn evet bende yaşıyorum kimisi yalancı sancı diyor kimisi bebeğin poposu falan diyor bende de bi 30 saniye sürüyor sonra düzeliyor
denizdefneugur mysa26 27+6 yiz 3 haftada bir çağırıyo doktorum kontrole bazı günler sancilarim oluyo onun dışında iyiyiz şükür
Ebruli42 mysa26 maşallah benim oglan da olmus mudur o kadar :) bizde 25+4 deyiz Mayıs sonu inşallah 30 mayis
eceyc314 24 haftalığım bende yarın kontrolüm var bakalım bizim kız neler yapıyor❤️ Şeker yüklemesi ben yaptırmak istiyorum doktorum en son 20 haftalıkken gerek yok demişti ama yaptırmazsam içim rahat etmeyecek. Bakalım yarın neye karar verecek😅
meelooss 28+2 yiz şuan bel ağrılarım oluyor en son geçen hafta gittim 27 haftalıkken 980 gram demişti kontrollerim ayda bir oluyor şuanlık
Eda3838 Ben haftada bi karn çevremi ölçüyorm 97-98 çıkıyodu kaç hafta böyle seyretti bugün ölçtüm 93-94 olmuş büyümesi gerekirken nedn küçülüyor anlamadm🙄