Armgn deletedmom6295 heyecandan cümleyi bile ne biçim kurmuşum 😄 ben bide grip oldum ya napıcam bilmiyorum 😔
deletedmom6295 Armgn büyükbaş hayvan kemiğini düdüklüde kaynatıp limonla için bağışıklığı müthiş güçlendiriyor
Armgn deletedmom6295 heyecan var mı heyecan bizim evde bir temizlik havası neler yapıyorsun hazırlık var mı yarına
Snmyldz Elos seninki 38 haftaya erken diyo benim 41+2 oldu hala bekle diyo 😂 çocuk içimde okula gidecek 😄 önemli olan bebeğin ve senin sağlığın Allah hayırlsını nasip etsin herşeyin 🙏🏻
deletedmom6295 Armgn olmaz mı boş bir koşturma kalan çamaşırları yıkayıp ortalığı toplama faaliyetleri 😀 sende nasıl durumlar
Armgn deletedmom6295 bende napiyim annem Ablam sağolsun Evi topluyor bende yiyip içip yatıyorum 😄 arabaya eşya taşıyıp duruyoruz 😄 bişey unutmiyim diye düşünüp duruyorum
istanbulluanne deletedmom6295 Bol bol kahve iç ben içmedm eve geldiğimde bas ağrısından geberiyordm bidaha hastaneye yattm. Bide bol bol yürü ameliyattan sonra çok zor acılı ama yürüyünce daha çabuk geçiyor.
deletedmom6295 istanbulluanne annelik zor 9 aydır endişelerle devam eden süreç şimdi başka bir boyut kazanacak. feda olsun yavrularımıza 😍
Buseamaikizlerburcu deletedmom6295 Hsy masallah cnm glzun aydin bnde aralik annesiyim 40 hafta oldum nerdyse ocakta dogurcm ocak annesi olacam 😂
deletedmom6295 Armgn benim eşyaların hepsi geçen haftadan hazır sabah arabaya indirip geçeceğiz nasipse hastaneye. rabbim ağız tadıyla sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin
Armgn deletedmom6295 eşyalar Benimde 2 aydır hazır 😄 arabaya indirdik bugün işte Allah yardımcımız olsun canım