Elifinzeytini Ozge77 bişey demedi ama sezeryan isticem panik atak var bende cuma çatı muaynesi yapcam dedi o bile aklıma gelince nefesim sıkışıyo😱
Ozge77 Elifinzeytini bende korkuyorum çatı muayenesinden :) Hayırlısı olsun bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım da gerisi önemli değil :)
YagizAsyaMom Elifinzeytini şu an 37+4 günlüğüz 3 haftalık önderlik var 😨 ultrasonda bugün çok sinirliydim oğlum ellerini koluyla kapatmış arasından sinirli bakıyordu🤣çocuk ta sıkıldı orada doktorumuz da inat ediyor sezeryan olmaması için anla işte bu çocuk iri 😲
Esomami YagizAsyaMom bencede anlamiyolar benim doktorda sezeryan olcam belli tansiyonlarm yuksek cikiyo bi gun veremedi yarn 37 olcaz gtcem insss verirr benim bebekte 2.3 hafta onden gidiyo kilosu kafasi bi boyu normal ilerliyo
Esomami YagizAsyaMom ohh mansallhh em son ben 34.5 te gitmistim 3100 gramdi kimbilir ne oldu ozaman desene🤣🤣🤣
Brlgry Elifinzeytini 34 3 haftalık olduk dün doktora gittiğimde sordu ağzımdan birden sezaryen istiyorum diye çıktı çevremdekilerden çok etkilendim daha rahat diyen kişileri duydukça kafam karıştı ama ondanda çok korkuyorum 2 hafta sonra gittiğimde gün verir çok ağrılarım var benim bir an önce doğsun istiyorum ilk gebeliğim hatamı yapıyorum sizce normal mi denemeliyim kafam çok karışıkkkk 😔😔😔
Elifinzeytini Brlgry valla ben ikisinide isteyeni anlıyorım sezeryan istemek suc değilki herkezin yapısı belki daha zor biliyorum ama bende sezeryn istiyorum normali psikolojim kaldıramıcak gibi geliyo
Denizkum Brlgry benimde 2. Doğumum Allah nasip ederse sezeryan düşünüyorum ilki normaldi 9 yıl önce çevrenizdeki ne etkisi altında kalmayın Allah sağlıkla kucağınıza almayanı nasip etsin inşallah hepimizin 🙏🏻Yeterki sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım gerisi hiç mühim değil 🙏🏻 Yani demem oki normalde hiç kolay değil bakmayın burda öyle anlatılıyorki çoğununda ilk gebeliği hele bazı hikayeleri öyle anlatılıyorlarki sanırsın gözünü kapadı açtı doğurdu hiç takılmayın kendinize odaklanın neyi kaldırıp kaldırmayacağınızı siz bilebilirsiniz 🙏🏻 Doğum bu elbetteki 2 Side zor ama bende sezeryanın normalden daha zor olabileceğini asla düşünmüyorum iyi bir hekim teşekküllü bir hastane Rabbime teslimiyet gerisi boşverin 🙏🏻Sağlıklı günler dilerim
YagizAsyaMom Esomami artık versinler şu günü ya niye direniyorlar🤣şaka bir tarafa haberleşelim muhakkak bakalım ne diyecek bizim dokturlar
Esomami YagizAsyaMom aynen yarin gidim bakim yazarm sanada cok sikıldm artikk🤣🤣 tasiyamiyom ne donebiliyom ne bisee yeter cikiversinn
YagizAsyaMom Esomami 4 ü küsüratlı geçecek gibme geliyor yani çarşambaya gün verir herhalde kalkıpta o saatten sonra hayır normali. Bekleyeceksin demez diye düşünüyorum. 1 hafta var bakalım sende ne zaman gidersen yaz
Momofthemert Bizde 37+6 yız pazartesi gidicem 3 ocak gibi konuştuk ama daha tam net değil belli olucak ben 39+0 olsun iatiyorum en asından ama bakalım