Elifinzeytini Ocak anneleri şuan kaç haftalıksınız ve sezeryan günü aldınzmı 🥰🥰🥰 Biz 36+6 yız cuma günü sezeryan günü alıcaZ son kontrolümüz galiba 🙈❤️
YagizAsyaMom Elifinzeytini bugün öğrendik 3732 olmuş. Haftaya çarşamba muaynemiz var eğer ki 4 kiloyu geçerse o güne kadar sezeryan günü verecek inşallah 🤗
deletedmom6295 Elifinzeytini aslında ocak annesiyim ama şeker hastası olduğum için ve sancılar şekerimi yükselttiğinden sezaryen kararı aldım görünen şafak 14 te olsa oğlumla kavuşmaya son 2 gün😍aralık annesi olacağım
Esomami YagizAsyaMom kiz 34. Haftada kac kiliydu seninki gene konusmustuk seninkide onden gidiyodu sanirim😁
Ozge77 Bizde 36+6 dayız :) yarın kontrolümüz var. Baş gelişimimiz 2 hafta önde olduğu için sezeryan olabilirmiş ama net olarak belli değil yarın bakalım kaç cm çıkacak ona göre yönlendirme yapacak doktorumuz.
Elifinzeytini Ozge77 yazın mutlaka bana günümüz aynı 😂 cuma bizimde kontrol ve bas cevresi 2 bucuk hafta önde
Alyaveannesi Ozge77 canimm bizim doktorda bas kismi icin bas her zaman gobdeden buyuk olur dedi ki oyle zaten gelisim bastan baslar sonra vucut ona yetisir bana sorun olur demedi normal dogumda
Elifinzeytini deletedmom6295 ne güzel sağlıcakla gelsin inşllah kacıncı haftadanoluyosunuz iki gün sonra
asgata1 @deletedmom6295 deletedmom6295 merhaba Doğum sancılarınızın şekerinizi yükselttiğini nasıl tespit ettiniz? Bende de gebelik şekeri var 37+3 teyim diyet ile devam ediyorum ama henüz bir artış vs yemek sonrası yaptığım ölçümlerde gözlemlemedim. Bu konuyu doktorumla paylaşmalı mıyım?
Elos Elifinzeytini ocak annesiydim Aralığa terfi ettik ☺️ 6 Ocak görünüyordu. Sezeryana karar verince 27 Aralık olduk 😁🙈
Esomami ElifNrkly gununu ogren8nce daha cok stres sariyodur dimi heycan korku nasil geccek dusuncesi🤩
YagizAsyaMom Elifinzeytini şu an 37+4 günlüğüz 3 haftalık önderlik var 😨 ultrasonda bugün çok sinirliydim oğlum ellerini koluyla kapatmış arasından sinirli bakıyordu🤣çocuk ta sıkıldı orada doktorumuz da inat ediyor sezeryan olmaması için anla işte bu çocuk iri 😲
Sukeyne 38 haftalık olduk bu gün. 2 ocak sezeryan günümüz allah nasip ederse. Aynı bedende son haftamız💙
Ozge77 Elifinzeytini Yarın haber veririm size bakalım ne dicek doktor :) çatı muayenesi yapacakmı bilmiyorum gerçi baş 2 hafta önde olduğu için zorunlu sezeryan derse muayenede yapmaz belki.. Sizinkide baş çevresinden dolayı zorunlu sezeryan mı?
Elifinzeytini Ozge77 bişey demedi ama sezeryan isticem panik atak var bende cuma çatı muaynesi yapcam dedi o bile aklıma gelince nefesim sıkışıyo😱