sallyt Gizem9688 benimde sonucum çıktı kesin erkektir derken kızmış🙈 henüz usgde görmedik ama yanılma olmaz heralde diye düşünüyorum😂
Gizem9688 sallyt yok yok yanilmaz. Saglikla gelsin. Ben 12+0 da ultrasonda pipi gordum. 12+1 de test sonucu erkek geldi zaten 😂 yiğidin mali meydandadir demi oğlum 😂😂😂
Duygu-ust Skarakus 30.10.2023 tarihinde 465 dolara hill sağlık hizmetleri şirketine 11hafta+3 te yaptırmıştım Amerika’ya natera laboratuvarına gönderdiler 7 iş gününde çıkıyor. Memnun kaldık
Aryayra Koalams ikili test mi böyle çıktı? Ben hiç ikiliye falan girmeden direkt fetal dna yaptırdım. Herhangi bir risk çıkmadı
Ozge246 Merhaba benimde ikili testim riskli çıktı biraz yüksek risk o yüzden amniyo sentez önerildi yaptıran var mı aranızda
Koalams Ozge246 benimde çıktı ben fetal dna yaptırdım sizde ondan yaptırın bence diğeri tehlikeli %15 bebeğin düşme riski varmış sizin risk kaç çıktı acaba
sallyt Gizem9688 biz 10+3te gittik hiç bişey göremedik, birdahaki kontrol 13+3te olucak bakalımm🙈 az kaldı
Ozge246 Koalams Doktorum riski olmadığını söyledi en kesin sonucu amniyosentez veriyormuş doç Dr kendinden çok emin konuştu yaptığı bir çok örnek var ama yinede tedirgin oluyorum tabi bende en çokta sonuç için 1/50 çıktı benim riskim seninki kaçtı
Ozge246 Koalams 1/50 canım o yüzden kesin sonuç için amniyosentez önerdi riskin çok çok az olduğunu binde 1 olduğunu söyledi deneyimli bir doktor yapacak olan kişide ama yinede tedirginim tabi senin riskin kaçtı acaba canım
Koalams Ozge246 işte evet birinin oranı %99 diğerinin %100 diye biliyorum bende biraz tedirgin oldum karından iğneyle sıvı falan ondan fetal dna yaptırdım