Zynp12 @“Mommyshark2023” bana kendi Dr aynı hastanede randevu ayarlamis 20 Mart’ta 23. Haftaya denk geliyor o zaman yaptıracağız
annelerhakkinda1 Mommyshark2023 Mommyshark2023 22 hafta güzel ama devlette yaptırmayı düşünüyorsanız daha erken gitmeniz ve perinatolojiye yeşil alan açtırmanız lazım. Bende forumda okuyarak 22ye kadar bekledim ancak yaklaşık 2 aya kadar randevu olmadığı için hiç biryerde haftam geçiyordu o tarihlere mecburen özelde yaptırıyorum fiyatlarıda oldukça pahalı maalesef :(
Zynp_ozcelik elmaelmaelma benim de önde gidiyordu ama son adet tarihime göre gittim. İnşallah güzel bi görüntü yakalarlar eli yüzü kapalı olmadan kordon gelmeden 🥹🥹🫶🏻
elmaelmaelma Zynp_ozcelik doktorum ablam dediğiniz için sorayım dedim, randevu aldığım yeri de arayıp sormayı düşünüyorum yine☺️ Sağlıklı olduğunu öğrenmek en önemlisi ama inşallah dediğiniz gibi olur. Eşim ve oğlum ilk kez görecekler çünkü 🥰
Zynp_ozcelik elmaelmaelma inşallah. Ne önerirler bilmiyorum ama normal doktorun yanında iyi bi radyoloğun görmesi daha önemli.
elmaelmaelma Zynp_ozcelik perinatolojiye yaptırmayı düşünüyorum detaylı ultrasonu. Bakalım hayırlısıyla bi sorun çıkmadan atlatırım inşallah.