Cennet_kusum16 23+3 te yaptırdım. Rahim ağzı yetmezliği teşhisi genelde 22 ncı haftalarda başladığı için bazı doktorlar o zamana veriyor. 18 ile 23 hafta arası bakılıyor
ZeyHus33 Mommyshark2023 bende smdi 17 hafta 5 günlüğüm Martin 14 ünde randevum detayliya Ozmna 20 21 haftalık olmuş olcak Allah’ım izin verirse ♥️
1oglanannesi Mommyshark2023 ben hiç yaptırmadım 27 hatdadayım normal ultrasonla bakıyoz her sey yolunda 🫣umarımda kotu bısey olmaz olursada her haliyle kabülüm zaten 💕
Zynp_ozcelik Mommyshark2023 23. Haftada çok iyi. Haftası gelince hemen yaptırıyo herkes ama doktorum ablam, en iyi güzel görüntü 23 te olur dedi o zaman yaptık
elmaelmaelma Zynp_ozcelik acaba son adet tarihine göre mi dikkate almak gerekir yoksa ultrasondaki haftaya göre mi? Ben 23+0a randevu aldım ama en son gittiğimde bebek 2 hafta öndeydi, o yüzden de tereddüt ediyorum acaba geç mi olur diye
Haticegoy-- Kizlar benim doktorum doçent onkolog jinekolog hem kadın doğum ama beni detaylı ya kendimi sokar yoksa peritonolojiye mi gonderir bilemedim 16+2 yim
Zynp_ozcelik elmaelmaelma benim de önde gidiyordu ama son adet tarihime göre gittim. İnşallah güzel bi görüntü yakalarlar eli yüzü kapalı olmadan kordon gelmeden 🥹🥹🫶🏻
semra2598 Mommyshark2023 21. Haftada yaptırdım. 2-3 hafta ancak randevu bulabildim devlette. Doktorunuz sizden istedigu zaman yaptırabiliyosunuz yeşil alan açması lazım. 😊