RM0 Mart anneleri nasılsınız nasıl gidiyor bizim şafak 39 çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım doğum nasıl olacak nasıl insanlarla karşılaşacağım bilmiyorum 🥺 Dua ederim dua beklerim sizden de 💙🙋🏻♀️
Elasim RM0 benim de son 29 gerçekten yaklaştıkça neler yaşayacağımı ben de merak ediyorum Rabbim güzel anlayışlı insanlarla karşılaştırsın
Polatalemdar RM0 dualarım seninle inşallah güzel geçer herşey benimde şafak 40 Sezaryen olucam şekerim var çok yüksek olduğu için çok erken alabilirim dedi
Hatice--- RM0 sezaryen bizimki 2. Hamileliğim 46 ama 38 39 arasında alırlar büyük ihtimalle 33+3 haftalığız
RM0 Elasim amin gerçekten bu yüzden çok korkuyorum insanlar nasıl olacak nasıl bir şekilde karşılanacağım rabbim iyi insanlar çıkarsın 🥹
aycaktas21 Polatalemdar bende de gebelik şekeri çıktı ve sezeryana daha yakınım. Kaçıncı haftada almayı öngördü ?
RM0 Nazifetopcu son haftalar hiç geçmiyor bir yandan doğsun istiyorum görmek koklamak için sabırsızlanıyorum bir yandan korkum yüzünden nasıl olacak diye heyecan basıyor 🥹
CivcivVeAnnesi35 RM0 35+5 ten selamlar uygulamaya göre son 30 🥹 1 Mart’ta kontrolüm var doğumum ne zaman olcak belli olcak inşallah çok heyecanlıyım ilk hamileliğim. Oğluşumla kavuşmamıza çok az kaldı 🥹💙
RM0 CivcivVeAnnesi35 ya ne kadar güzel bende gittim normal doğuma uygun pozisyonda dedi bakalım beyefendinin canı ne zaman gelmek isterse hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥹🤲🏻
sevnckose CivcivVeAnnesi35 Aynı benim gibi Benim de 36 haftalık Martın 25 ne dediler hayırlısı ile 💙👣